Már hét hónapos terhes a Viszkis gyönyörű felesége – Íme a legfrissebb fotók a kis családról.

Ambrus Attila vagy ahogy sokan ismerik a Viszkis, még idén nyáron osztotta meg a nagy hírt a világgal, miszerint ő és kedvese Réka, gyermeket várnak. Nyilván nagy boldogság, ha egy párnak gyermeke születik, ám Attiláék esetében, azért volt hatalmas az öröm, mert szerelme a sokadik próbálkozás ellenére sem tudott teherbe esni. Utolsó lehetőségként szakemberekhez fordultak, és lombikbébi program keretein belül sikerült nekik a gyermeknemzés. Réka már a hetedik hónapban van, így szépen látszik kerekedő pocakja. A pár már tudja, hogy milyen nemű babájuk lesz, sőt mi több azt is kitalálták már milyen nevet adnak a kis csöppségnek.

Ez a nagy öröm teljes mértékben látszik Rékán, sokan meg is jegyezték, hogy milyen szép kismama. Természetesen ez a lent feltüntetett fotón is látszik, amit a Story magazin készített a párról. Viszkisék már tűkön ülnek, hiszen alig várják, hogy végre szülők lehessenek. A leendő édesapa annyira várja a pici érkezését, hogy komoly szakkönyveket olvas, hogyan kell etetni a babát, mire kell odafigyelnie majd. Sőt, kedvesével karöltve jár szülői előkészítő tanfolyamra.

“Nem titkolom, nagy vágyam volt, hogy lányom legyen. Egy fiúnak is ugyanúgy örültem volna persze, de tisztában vagyok vele, ha egy fiú az én lázadó énemet örökli, hát akkor a Jóisten irgalmazzon a szüleinek, bizonyára jócskán akadtak volna nehézségeink a nevelésével” – nyilatkozta az immáron 51 éves Attila, aki nagyon szerette volna, ha nagymamája után nevezheti el a kislányát.

“Réka tisztában volt vele, hogy a nagymamámra tekintettel én az Annát szeretném. Szép és kedves név, illik az Ambrushoz, meg hát a nagymamám volt az egyik legfontosabb ember az életemben. Tulajdonképpen az egyetlen családtag, akire haláláig számíthattam” – tette hozzá.

Azt az információt is nyilvánosságra hozták, hogy Réka veszélyeztetett terhes. Sőt az első két hónap nagyon nehéz volt számára, de most már szerencsére jobban van. Ezen kívül van egy másik probléma is, ugyanis a gerincével vannak gondjai, ami negatív hatással lehet majd a szülésre. Azt is elárulták, hogy jövő év februárra várják a kicsi érkezését.

betöltés...