15 dolog, amire a férfiak titokban gondolnak, de ezt egy nőnek sem mondják el

A nők észjárásának megfejestése kb. olyan küldetés,mint egy meteort eltéríteni 3 percben belül. Lehetetlen! Persze, ezt a férfiak mondják…de mi a helyzet velük? Sokan azt mondják a férfiak észjárása olyan egyszerű, mint egy faék. Amit gondolnak,azt ki is mondják. Persze, hozzá kell tenni az igazsághoz, hogy sokszor életük szerelmének nem fogják megmondani, ha felkaptak pár kilót, vagy hogy nem látnak semmi változást a méregdrága fodrásztól távozva. De nézzük csak, mik azok a tipikus helyzetek, amikor inkább mást mondanak, mint amit gondolnak.

1.

Mindig neki van igaza, akkor is ha nincs, lehetetlenség meggyőzni a férfit róla. Ha pedig igaza van, és te próbáltad megcáfolni,kérj bocsánatot.

2.

Soha nem fogják azt mondani, hogy meghíztál, vagy kövér vagy. Ne is várd el tőle! Ő plusz 2-3 kg-val is szeretni fog, vagy ha éppen egy előnytelen ruhát veszel fel, akkor is!

3.

Egy közelgő szülinapra, évfordulóra ne vegyél neki opera vagy színházjegyeket, mert bár természetesen el fog menni vele, de nem szívesen. Próbálj meg olyan ajándékot választani neki, ami passzol a személyiségéhez. A férfiak szeretik az időtálló dolgokat.

4.

A nők rengeteget tudnak beszélni, és egyszerre három felé figyelni. A férfiak néha kikapcsolják az agyukat, és ilyenkor hiába beszélsz neki, nem hallja meg. Egyszerűen olyan mintha csak a testének beszélnél.

5.

Őket nem fogja érdekelni, hogy a Kitti milyen ruhát vett fel, és az Anita szerint miért gáz, vagy hogy ki kivel találkozott titokban. Nem érdekli őket a pletyka.

6.

Nem fog azzal cukkolni, hogy hallotta miket csinálsz az illemhelyen. Nem érdekli őket, mivel ez egy teljesen természetes dolog, hogy te is használod.

7.

Nem fognak hatalmas érzelmi kitöréseket mutatni. Nem fognak drámai előadás keretében tanubizonyságot tenni, hogy mennyire szerelmes beléd. Lassan,apránként fog biztosítani arról, hogy te vagy neki a legfontosabb.

8.

Mivel nem vakok, természetesen ha látnak egy szép nőt a tévében vagy utcán, szemük sarkából megbámulják, és megjegyzik magukban, hogy szép. Ez persze, nem azt jelenti,hogy le akar cserélni, hanem csak egyszerűen meglátja a szépet. Ahogy benned is meglátja!

9.

A nők pózait nem igazán értékelik, és nem is értik. A legjobban pedig a filterektől rázza ki őket a hideg. Szeretik a nőket teljesen valójukban,mindenféle pózok nélkül.

10.

Nem tudtok a nap 24 órájában együtt lenni, és nem is kell. Mindenkinek szüksége van egy kis térre , magányra. Ne zavarjon ha .épp Fifázik, vagy a haverjaival találkozik. Töltsd te is hasznosan az időt, találkozz a barátnőiddel, kapcsolódj ki. Mindkettőtöknek jót fog tenni.

11.

A férfiak nem szeretik a folyamatos panaszkodást. A tükör előtt  állva hallgatják végig számtalanszor hogy milyen narancsbőrös a feneked, vagy, hogy nem elég lapos a hasad. Őszintén? Fel sem tűnt nekik, hogy ezek léteznek. Ők a hibáiddal együtt szeretnek.

12.

A férfiak nem szeretik, ha minden meg van tervezve. Ők viszonylag spontán lények. Sokszor a nők is tanulhatnának tőlük, hogy nem mindig kell mindent komolyan venni.

13.

Nem szeretik,ha irányítják őket. Persze, az más ha esetleg tanácsod adsz, ha kikéri a véleményed, de ne akard neki megmondani mit tegyen. Felnőtt ember, el tudja dönteni. Különben ilyenkor felmerül a kérdés, hogy miért nem tudsz annyira megbízni benne, hogy elfogadd a döntéseit és annak következményeit.

14.

Utálják, ha órákat készülődsz valahova. Persze, nem mondják, mert illedelmesen megvárják,mire kitalálod végre, hogy a két ugyanaolyan ruha közül melyiket veszed fel. De egy jó tanács! Inkább kezdj el előbb készülődni.

15.

Próbáld támogatni, az elképzeléseiben, céljaiban megbízni. Neki pont erre van szüksége, mikor végre hazaér a munkából,hogy egy szerető nő vegye őt körül, ahol megnyugodhat .

betöltés...