Nagyot robbant Schobert Norbi atombombája: “Minek mész 90 kilósan fodrászhoz, ha elvileg a belső értékek miatt szeretnek?”

Schobert Norbi kommunikációs atombombát szeretett volna ledobni, sikerült neki.

A fitneszguru szerint a házasságok egy része azért megy tönkre, mert a nők nem fogynak le szülés után.

Norbi élő videóval jelentkezett be közösségi oldalán, amellyel egy hatalmas lavinát indított el. Első bejelentkezése óta nők és férfiak százai kommenteltek és persze a sztárok sem hagyták szó nélkül mindezt. Krausz Gábor és Kulcsár Edina férje is kiakadt Norbi szavain.

Schobert Norbi a második bejelentkezésében sem kért bocsánatot, illetve továbbra is fenntartja azt, amit mondott.

“Nem fogok kimagyarázni semmit. Nem akarom kimagyarázni, nem akarok bocsánatot kérni. Nem kérek bocsánatot, fenntartom a véleményem.”

Azt mondta, ez amolyan marketingfogás volt, hogy felhívja vele az emberek figyelmét az egészséges életmódra.

“Szerettem volna bedobni a kommunikációs atombombát, de előtte felvettem a sugárvédő ruhámat, hogy ma is tudjak erről beszélni.”

Véleménye szerint az emberek figyelmét nehéz megragadni, ezért választotta ezt a taktikát.

“A hiúság egy sokkal motiválóbb dolog az életedben, mint egy távoli betegség a jövőben.”

Azt is hozzátette, hogy szó sincs arról, hogy beleállt volna a duci nőkbe, ugyanis szerinte, ha egy vékony lány túl sokat fogy, akkor az is a házasság romlását okozhatja. Emellett pedig nemcsak nőkre igaz mindaz, amit mondott, hanem férfiaknál is ugyanígy van.

Továbbá kaptunk új bölcsességmorzsákat is tőle, Norbi szerint ugyanis rossz dolog becézni duciként a kövéreket, ezt pedig egy TBC-s példával próbálva alátámasztani.

“Ne használjuk a duci szót, mert az becézés, a TBC-t se hívjuk Tibinek vagy a leprát Lepinek.”

Norbi azt állítja, hogy rengeteg férfi ért egyet vele, csak egyszerűen nem merik bevallani ezt a feleségüknek.

“Sok férfi azért nem védett meg engem, mert a felesége péklapáttal fejbe vágta volna.”

A sztárok közül Tóth Gabi is reagált a történtekre. Az énekesnő hét hete hozta világra kislányát, Hannarózát.

“Sziasztok, döngő léptekkel megérkeztem a hálószobába a hetven kilómmal, a megrepedt hasammal, hét héttel a szülésem után. Itt van, tessék, a férjem még mindig imád és én vagyok a mindene. Norbikám, ez a te problémád, nagyon sajnálom, hogy még mindig ilyen komplexusokkal küzdesz, még ennyi év után is, hogy rendben vagy egészségügyileg, miután átélted a poklot.”

Ennyi a véleményem! Hölgyeim! Csodálatosak vagytok! Bocsánat a rossz minőségért! A lényeg benne van!

Gepostet von Tóth Gabi am Montag, 20. Januar 2020

Norbi természetesen ezt sem hagyta szó nélkül és üzent Gabinak:

“Tóth Gabi is megnézhetné, hogy néz ki 90 kilóval és vonzza-e ugyanúgy a férjét.”

“Minek jársz 90 kilósan fodrászhoz, ha úgyis a belső értékeid miatt szeretnek?”

Szabó András, becenevén Csuti üzent a fitneszgurunak.

“Sokat gondolkodtam, hogy megírjam-e ezt a posztot, mert nyilván az volt a célja a videódnak, hogy beszéljenek róla, de megírtam, mert van egy határ amit most nagyon átléptél Norbi és annak ellenére írom ezt, hogy nagyon tisztelem és becsülöm amit elértél!

Hol is kezdjem? 🤔 Régebben volt egy együttműködésünk, amit ugye azért szüntettél meg idő előtt, mert szerinted Edina nagyon meghízott ( VÁRANDÓS VOLT), már akkor furcsálltam az emberi hozzáállásodat, de üzletileg el tudtam fogadni.

Aztán megláttam Berki “könyvében”, (nem nem vettem meg, mutatták) hogy ti voltatok az egyik, vagy talán az egyetlen főtámogatója, már akkor elgondolkodtam, hogy emberileg, hogy tudtok egy ilyen hazug, aljas kiadványban szerepet vállalni, de úgy voltam vele, hogy valószínű nagy lesz a hírértéke, ezért ezt is elfogadtam!

A mostani eszmefuttatásodtól viszont egyenesen felfordult a gyomrom! Én igenis -és szerintem ezt nagyon sok férfitársam nevében mondhatom-, hogy szerelemből kívánom a feleségemet most is amikor van rajta +12 kg. Sőt, +20-szal is kívántam! Felnőtt ember létedre, hogy mondhatsz ilyet, hogy “döngölő léptekkel érkezik meg a hálószobába”? Kínszenvedés? Nem, nem az! Sőt…elég álszent lenne a szerelem fogalma, ha csak a testiség számítana ahogyan azt te állítod! Réka teste gyönyörű és példaértékű -emelem kalapom amennyi melót beletett -és lehet mindannyian jobban jártunk volna ha egy olyan releváns személy fogalmaz meg ezzel kapcsolatban számottevő véleményt, aki túl van pár szülésen… és nem te! Fogadd el, hogy nem mindenkinek van rá ideje, lehetősége, motivációja vagy egyszerűen csak kedve mindent de mindent megtenni annak érdekében, hogy a várandóssága alatt megőrizze -idézem- “a lánykori súlyát”! Férfitársaim nevében kikérem magamnak az általánosított véleményed és én kérek elnézést a nőktől! Higgyétek el, nagyon sokan nem vagyunk ilyenek és nem így gondolkodunk ahogyan Norbi, akinek ezek szerint csak a testiség számít.
Még szerencse, hogy Réka nem így gondolkodik… remélem, hogy ez csak egy rosszul megfogalmazott figyelemfelkeltő valami akart lenni de félek, tévedek… További szép estét kívánok, megyek rendelek egy pizzát” – fogalmazott Kulcsár Edina férje.

Íme Norbi második élő videója:

betöltés...