14 híresség, aki úgy döntött stílust vált, de valami nagyon félresiklott a tervben

Sajnos minden ember még a hírességek is belesétáltak abba a hibába, hogy rossz hajkoronát választanak maguknak vagy épp rossz hajszínt. Persze a hétköznapi embereknél nem tűnik annyira fel, mint a sztároknál, hisz ők életük nagy részét kamerák előtt töltik. Mai cikkünkben olyan színésznőket, színészeket és egyéb szakterületen dolgozó embereket hoztunk el, akik nagyon mellényúltak a frizurájukkal. Rajongóiknak hála viszont visszaváltottak természetes megjelenésükhöz.

1, Uma Thurman

Pár évvel ezelőtt a színésznő meglepte rajongóit azzal, hogy rövidre vágatta a haját és sötétbarnára festette. Néhány hónappal később visszatért ikonikus szőke hajához. Ennek oka lehetett az is, hogy új megjelenésével nem volt annyira sikeres mint a régivel.

2, James Franco

Az “I Am Michael” című 2015-ös filmben az alapjáraton sötétbarna hajú Francot, szőkére kellett festeni a szerep kedvéért. Az ő és rajongói szerencséjére hamar visszatért eredeti hajszínéhez és természetes megjelenéséhez.

James Franco meglehetősen gyakran változtatja megjelenését, néha bizony viccek miatt. Például a “Zeroville” című filmben játszott szerepe miatt a színésznek le kellett borotválnia a fejét. Később egy szokatlan tetoválással jelent meg egy társadalmi rendezvényen. A színész rajongói továbbra is azon gondolkodtak, hogy a tetoválás valódi-e vagy csak egy idővel lekopó minta. Később Franco beismerte, hogy ez egy ideiglenes tetoválás volt.

3, Kate Hudson

Tavaly a színésznő egy film kedvéért leborotválta haját. Hudson még soha nem viselt ilyen rövid hajat, mint akkor ugyanis, mindig középhosszú szőke hajkorona ékesítette fejét.

4, John Travolta

Amikor John Travolta szintén egy film kedvéért vált meg hajától rajongói teljesen ledöbbentek. A “Párizsból szeretettel” című filmet 2010-ben mutatták be, amiben a színész tök kopasz volt, sőt körszakállt viselt, ami megint csak nem volt jellemző viselet nála.

5, Alicia Keys

Ez az énekes nem fél attól, hogy kísérletezzen a hajával, ugyanis már többféle hajkorona díszítette a fejét. Volt már színes tincsekből font haja, valamint különféle aszimmetrikus fazonú és rövid is. De amikor Keys 2013-ban ismét megváltoztatta stílusát, sok rajongója meglepődött. Az emberek a “The Beatles” egyik tagjával hasonlították össze.

6, Adam Levine

A Maroon 5 frontembere hirtelen felindulásból szőkére festette a haját. Viszont a rajongók véleménye szerint Levine-nek sokkal jobban állt a sötét haj, ezért egy bizonyos idő után ő is visszafestette barnára. De olyan is volt, hogy teljesen letolta a haját, ez sem tetszett különösebben a rajongóknak így visszanövesztette.

7, Shia LaBeouf

A színész úgy döntött, hogy egy kicsit változtat a frizuráján és szakállán. Sajnos azonban az eredmény nem lett olyan jó, mint gondolta. Haja túl lett tolva, egy tincs be lett fonva és szakálla is rendezetlennek tűnt.

8, Cara Delevingne

A modell tele van meglepetésekkel: egyik nap még göndör hajat viselt, másnap pedig teljesen letolt hajjal érkezett meg egy rendezvényre. Cara nemcsak modellként dolgozik, hanem színésznőként is láthattuk már a kamerák előtt. Egyszer le kellett borotválnia a fejét, hogy eljátsszon egy rákos beteg lányt. Iga, mára már visszanőtt a haja, de ki tudja, lehet a művészet kedvéért újra meg kell ismételnie ezt a procedúrát!

9, Anne Hathaway

Anne Hathaway 2013-ban döntött úgy, hogy rövid szőke hajat csináltat magának. Később azonban visszatért eredeti hajához, ami tökéletesen passzol stílusához. Nemrégiben Anne úgy döntött, hogy újabb kísérletbe vág. Az idén bemutatott “Vihar előtt” című filmben ismét szőke hajjal állt kamerák elé, de ezúttal meghagyta a hosszát.

10, David Beckham

A profi futballista sosem félt hajával kísérletezni – láttuk már őt melírozott és fonott hajjal is. Véleményünk szerint az afrofonás egyáltalán nem állt jól neki. Beckhamnek, most normális férfias haja van, ami nagyon is jól áll neki.

11, Jake Gyllenhaal

A színész leborotválta a haját “Az utolsó műszak” című filmben betöltött szerepe miatt. A haján kívül szinte semmit sem kellett rajta változtatni, de a rajongóknak ez is elég volt és szerették volna, ha mielőbb visszanöveszti a haját.

12, Natalie Dormer

A színésznő meglehetősen extrém frizurával szokott megjelenni. 2014-ben rajongóit merész stílusával kápráztatta el. Később Natalie bevallotta, hogy azért borotváltatta le a haját, hogy megkapja “Az éhezők viadala: A kiválasztott” című film Cressida szerepé . Azóta a színésznő nem sokat változott, de haját visszanövesztette.

13, Robert Pattinson

2014-ben Robert Pattinson is csatlakozott azon sztárok közé, akik stílust váltottak. Igazán érdekes hajviseletet választott magának, amit rajongói nem is tudtak hova tenni.

2014 azonos évében Robert Pattinson szintén úgy döntött, hogy kísérletezik stílusával. Kreatív és furcsa fodrászatot kapott, amelyet sok ember egyszerűen nem értett. Abban az időben a színész épp együtt volt Tahliah Barnett-tel, és az emberek arra gondoltak, hogy ő az, aki ekkora befolyással volt az esetre.

14, Angelina Jolie

A közelmúltban felkerült egy kép az internetre, amin Angelina látható világosabb hajjal. Tény, hogy nem Jolie eredeti haja volt, csak egy paróka, de így is mindenkit meglepett.

Na mit szóltok?

betöltés...