Emlékeztek még a Lost – Eltűntek sorozatra? Így néznek ki a szereplők 18 év elteltével

2004-ben feltűnt egy minden eddiginél érdekesebb sorozat, melynek címe Lost – Eltűntek. Emberek milliói kísérték figyelemmel az Oceanic Airlines 815-ös járat túlélőit és azok sorsát. Az egyre érdekesebb és érdekesebb történések mellett nem tudtak az emberek elmenni. Nagyon sok kérdés merült fel bennük az évek alatt. A sorozat összesen hat évadot élt meg, és több díjra is jelölték. A nagy kérdés már csak az, hogy mi történt ezekkel a színészekkel és színésznőkkel a sorozat befejezése után.

1, Matthew Fox

Matthew Fox nagyon ügyesen játszott a hős megmentő sebész szerepét.

Matthew Fox, a bátor sebész előadója nagyszerű jövőt próbált a filmben. A Lost után a 2012-es “Alex Cross” filmben kapott szerepet, ám nem lett olyan sikeres, mint várták. Foxot több dolog miatt is bíróság elé állították, ám ennek ellenére beválogatták a „Z világháború” akciófilmbe. Most a színész 53 éves, és úgy tűnik, karrierjébe egy kisebb szünet csúszott.

2, Evangeline Lilly

Evangeline Lilly számos díjat kapott a szerepéért, ám utána nem kapott olyan hatalmas szerepeket. 2015-ben megjött az áttörés, ugyanis szerepet kapott a Marvel egyik filmjébe a Hangyába, majd később a Hangya és a Darázsba.

3, Josh Holloway

Sawyer szerepének köszönhetően Josh Holloway népszerűvé vált és bekerült a legvonzóbb emberek listájába. Bár a sorozat után nem kapott nagy szerepeket, ő ezt egyáltalán nem bánta. A Vanity Fair interjújában azt mondta: “Nagyon jól tudok azonosulni a népszerűség nélküli élettel. 2016-2018-ig a “Colony” című sorozat újra meghozta neki a hírnevet. Most 50 éves és két gyermeke van.

4, Dominic Monaghan

Dominic Monaghan 2001-ben már hírnevet szerzett a Gyűrűk ura című trilógiával, ugyanis ő alakított Trufat. A Lostban egy függőségekkel rendelkező pasit alakított. Ezek után több kisebb szerepe volt, és most 2019-ben szerepet kapott a “Star Wars: Skywalker kora-ban”. A 42 éves színésznek 2004-től 2009-ig Evangeline Lilly volt az élettársa.

5, Terry O’Quinn

Terry O’Quinn, John Locke szerepét játszotta a Lostban, amiért több díjat is kapott. A színész jelenleg a “Perpetual Grace, LTD” sorozatban játszik, de megfordult már a Hawaii Five-0-ban és az X-aktákban is.

6, Jorge Garcia

Jorge Garcia, a barátságos Hurleyt játszotta. A Weezer zenekar az ő tiszteletére megalkotta a “Hurley”című albumot. A Lost után szerepet kapott a Hawaii Five-0-ban, a Bérhaverokban és az Alcatrazban. Éveken át írt blogot, rajzokat készített és vicceket is írt.

7, Daniel Dae Kim

Daniel Dae Kim egy szegény halász fiát játszotta, aki egyetlen szót sem értett angolul. Szerepét azért tartotta nehéznek, mert alig beszélt koreaiul, hiszen angol volt az anyanyelve. Kim 2006-ban megkapta a “People magazintól” a Legvonzóbb férfi címet. Daniel jelenleg a 3AD vezetője.

8, Naveen Andrews

Navin Andrews karrierje során az iráni hírszerző tiszt szerepét tartják a leghíresebbnek. Több díjat is kapott, sőt szerepelt a legvonzóbb férfiak listáján. A sorozat után Andrews változatos karaktereket játszott. Volt egy nehéz időszak az életében, éveken át függőséggel küzdött és egy nehéz párkapcsolata is volt.

9, Emilie de Ravin

A sorozatban ő játszotta Claire Littleton szerepét, aki a szigeten hozta világra kisbabáját. 31 évesen szerepet kapott az ” Egyszer volt, hol nem volt” című sorozatban, ahol Belle szerepét alakította. Emilie elismerte, hogy Belle szerepe volt számára a csúcs. Jelenleg két lányt nevel, és nem szerepel már kamerák előtt annyit, mint régen.

10, Maggie Grace

Maggie, Shannon Rutherford szerepét alakította a Lost című sorozatban, ám az áttörést, mégis az “Elrabolva” című filmtrilógia hozta meg számára. Ezen kívül több sorozatban és filmben is játszott például a Miami helyszínelőkben, Döglött aktákban. 2005-ben szerepet kapott a Köd című filmben. A 36 éves színésznő jelenleg Brent Bushnell felesége.

11, Ian Somerhalder

Ian karaktere csupán egy évadon keresztül volt látható a sorozatban. Később szerepet kapott a Vámpírnaplók című sorozatba, ahol Damon Salvatore szerepét játszotta el. A sorozat olyan népszerű lett, hogy Ian egyből belopta magát a nők szívébe. Egy ideig együtt volt kolléganőjével Nina Dobrevvel, de kb két év után szakítottak. Most az Alkonyat sztárjával Nikki Reeddel él együtt és született egy közös kislányuk, Bodhi Soleil Reed Somerhalder. Ian aktívan foglalkozik a környezetvédelemmel és imádja az állatokat.

12, Michelle Rodriguez

A Lost című sorozaton kívül Michelle szerepet kapott több kasszasiker filmben is, ilyen volt például a Halálos Iramban, az Avatar, a Kaptár, S.W.A.T. – Különleges kommandó és még sorolhatnánk. Annak ellenére, hogy több szerepe is volt, még is a legemlékezetesebb Letty karaktere volt. A 41 éves színésznőnek se férje, se gyermekei nincsenek.

13, Elizabeth Mitchell

Elizabeth Mitchell a sorozat 3. évadában mutatkozott be, aki más túlélőket segített. Kiváló játékával kétszer is elnyerte a Szaturnusz-díjat. Több sorozatban is filmben is játszott, például a Télapu 2-ben, CSI: A helyszínelőkben,  Doktor Houseban, Vészhelyzetben és még sorolhatnánk.

betöltés...