Egy művész a hírességek fiatalkori és mostani énjét photoshoppolta egymás mellé, hogy megmutassa az idő senkit sem kímél

Az idő bizony csak múlik és múlik, semmit és senkit nem kímélve. Ennek ellenére, nem feltétlenül érezzük a változásokat sem környezetünkön, sem pedig saját magunkon. Legalábbis addig biztosan nem, amíg a kezünk ügyébe nem akad egy régi fénykép rólunk. Akkor szembesülhetünk azzal, hogy ez az élet rendje, nem tehetünk ellene semmit. De, talán nincs is ezzel semmi probléma. Hiszen, ha a sztárok nagy része nem bánja, akkor mi miért tennénk?

Ard Gelinkc, Photoshop-művész is tisztában van az idő múlásával, annak érdekében pedig, hogy ezt be is bizonyítsa nekünk a hírességek fotóival “játszott”, dolgozott egy kicsit. A művész zseniális képeket hozott létre, méghozzá úgy, hogy Hollywood csillagainak fiatalkori énjét photoshoppolta saját maguk mellé. Gelinkc munkái számos kedvelést és rajongót gyűjtöttek össze, nem véletlenül. Cikkünkben neked is megmutatjuk a lenyűgöző fotókat.

Matt LeBlanc

Tom Felton

Jennifer Lopez

Keanu Reeves

Lady Gaga

Bruce Willis

Brad Pitt

Emma Watson

Ellen DeGeneres

Johnny Depp

Drake

Jennifer Aniston

Ryan Reynolds

Will Smith

Taylor Swift

Macaulay Culkin

Richard Gere

Julia Roberts

Leonardo DiCaprio

Tom Hanks

Van, akinek jól áll az a bizonyos idő. Igaz?

betöltés...