A fiú elmondja a Mikulásnak, miért fél attól, hogy a ’Rosszak listáján’ van, és a Mikulás 5 szóval válaszol neki

Amikor a legtöbb kisgyerek karácsony előtt beül a Mikulás ölébe, általában a legdivatosabb játékokat vagy egy fényes új kerékpárt kérnek. De nem a hat éves Michigan-i fiú, Landon, aki a családjával meglátogatta a Mikulást a RiverTown Crossings Bevásárlóközpontban.

Landon és két idősebb testvére felváltva elmondta a Mikulásnak, hogy mit kér karácsonyra, majd a fiúk családi fényképet készítettek a Nagy Emberrel és két újszülött testvérükkel. Amint azonban a családi fotó elkészült, a fiatal Landon meglepte a szüleit azzal, hogy visszafutott a Mikuláshoz.

Mint kiderült, volt valami, amit Landon el akart mondani a Mikulásnak, valamit, amitől feszélyezve érezte magát és félt: hogy az autizmusa miatt a “Rosszak listáján” van.

A Mikulás részletesen beszámolt a szívmelengető történetről a Michigan-i Fox 17 hírcsatornának:

“Elmondta nekem, mit kér karácsonyra, és azt mondtam neki, hogy szeretem őt, és hogy jó fiú. Aztán, miközben az édesanyja várta, visszajött, és azt mondta: “Télapó, autista vagyok”.

Landon édesanyjának, aki csak távolról nézte, fogalma sem volt, miért ment vissza a fia a Mikuláshoz.

“Láttam, hogy visszament, és odaült a Mikuláshoz, és azt gondoltam: ’Mit csinál?!’” – emlékszik vissza. “Akkor a Mikulás megfogta a kezét, csak ezt láttam, és kezeit masszírozta.”

A Mikulás megpróbálta megnyugtatni a fiatal fiút, mert érzelmesen bevallotta félelmét, hogy az autizmusa miatt idén a “Rosszak listájára” kerül. Ez olyan érzelmes kijelentés, ami elég ahhoz, hogy összetörje a szívedet, de a Mikulás pontosan tudta, mit mondjon ennek az édes kisfiúnak, aki szorongott.

“Ezt követően [megnyugtatott], azt mondta: ’Te csak legyél mindig önmagad!’” – mondta Landon boldogan a Fox 17-nek.

Miközben a Mikulás megnyugtatta a fiatal Landon-t, és biztosította afelől, hogy azért soha nem fog szenet kapni a Mikulástól, mert önmagát adja, az édesanyja készített egy fotót a fiáról, ahogy mosolyogva beszél a vörös ruhás emberhez. Megérintette, ahogy a Mikulás kezelte a helyzetet, és megnyugtatta Landont, ezért közzétette a fotót a Facebookon, köszönetet mondva a bevásárlóközpontnak ezért a jóindulatú cselekedetért.

Másnap reggel 12 000 értesítésre ébredt a világ minden tájáról. Emberek ezrei lájkolták, kommentálták és osztották meg a posztját egyik napról a másikra, és néhányan még üzenetet is küldtek neki, hogy elmondják Landon egy áldás.

Abban az időben, amikor ez a hihetetlen hír elindult, a posztra több mint 60 000 like és 20 000 megosztás érkezett.

Csak megmutatja, hogy még mindig van kedvesség az emberiségben. És melyik lehetne jobb időszaka az évnek, mint az ünnepi időszak, hogy erre emlékeztessen minket!

betöltés...