Kovács András Péter felrobbantotta az internetet karanténdalával

Kovács András Péter a koronavírus miatti házi karanténról készített egy dalt, amellyel hatalmas sikereket tudhat a magáénak.

A koronavírus-járvány megelőzésének érdekében a magyar kormány arra szólította fel a lakosságot, hogy aki teheti, mindenképpen maradjon otthon, különös tekintettel az idősekre, hisz ők számítanak a legveszélyeztetettebbek korosztálynak. A humorista is csatlakozott ehhez egy figyelemfelhívó karanténdallal. KAP így szeretné buzdítani a magyar állampolgárokat az elrendelt karantén rendkívüli fontosságára. A dal tegnap került fel a legnagyobb videómegosztó portálra, ahol néhány órával később már óriási nézettségre tett szert.

“Nem pánikolok, de nem is könnyelműsködöm. Csak azt teszem, amit a józan ész diktál: maradok itthon. És nem magam miatt. Igen, a videó előtt hirdetés megy. A cél az, hogy a vírus miatt született videók bevételéből kibérelhessek egy pár ezer fős helyet, ahova elhívom majd azokat az egészségügyi dolgozókat, akik a következő hónapokat a frontvonalban harcolják végig. És akkor majd nevetünk nagyokat. Egészen más dolgokon, mint ez a vírus. Szokásos, hétköznapi baromságokon” – írta a dal mellé.

Íme a humorista karanténdala Maradok itthon címmel!

betöltés...