14 család, akiknek génjei kiszámíthatatlan módon fonódott össze

“Megnyerte a genetikai jackpotot” – ezt mondják azokra az emberekre, akiknek megjelenése őseik legjobb és legritkább tulajdonságait foglalja magába. Amikor egy pár gyereket vár a család akarva akaratlanul is azzal a témával foglalkozik, hogy vajon kire fog hasonlítani az új családtag. Mivel a genetika egy kiszámíthatatlan tudományág ezért előre nagyon nehéz megmondani, hogy kire fog ütni a gyermek. A cikkünkben összegyűjtöttünk 14 családot, akiknek génjei kiszámíthatatlan módon fonódott össze, természetesen jó értelemben.

1, Körülbelül egy a millióhoz volt annak az esélye, hogy egy színes bőrű nő fehér bőrű gyermekeket szüljön. Katherine Howarth esete még egyedibb, ugyanis ő két fehér bőrű gyermeket is szült.

2, Egy albínó csecsemő születésének valószínűsége 1:17 000-hez. Annak pedig még kevesebb, hogy albínó ikrek szülessenek.

Rosemary és Christina Alubankudi ezen ritka emberek közé tartozik. A lányok New Yorkban élnek, és nagyon sokan megnézik őket. Testvérük Julius szintén albínó, és együttes erővel azzal buzdítják a többi embert, hogy fogadják el saját magukat.

3, Nagyon nehéz elhinni, de a képen látható albínó kislány és színes bőrű kisfiú ikrek, ahogy az albínó hölgy és a színes bőrű fiatal ember is.

4, Ha hiszed, ha nem de Milo és Oscar testvérek. Kiderült, hogy azért különböznek egymástól, mert az édesanyjuk brit az édesapjuk pedig jamaicai.

Így néz ki Oscar és az édesapja együtt.

5, Ezek a lányok olasz és ír gyökerekkel rendelkeznek. Bizonyára ki találod, ki-kire ütött.

6, Az alábbi képen látható testvérek azért néznek ki így, mert az egyik édesanyja génjeit örökölte, míg a másik az édesapjáét. Az édesanya ősei is több nemzetiségből származtak, volt köztük például afro-amerikai, indián, portugál, puerto ricoi és jamaicai. Az édesapa felmenői között pedig volt szír, lengyel, francia és olasz.

7, A mexikói és el salvadori szülőkkel rendelkező gyermek, név szerint Dustin heterokrómiával született. Nem is lehetne ennél különlegesebb.

8, Ez a három gyönyörű gyermek nagyon jó géneket örökölt holland és surinamei szüleinek köszönhetően.

9, Gabriel és Adonis elragadó megjelenését gyönyörű haiti édesanyjuktól és belga édesapjuktól örökölték.

10, Ennek a kislánynak az ősei között mexikói, spanyol, német, portugál, francia, afro-amerikai és kreol is van, ennek köszönheti szépségét.

11, “Az öt éves lányom a 88 éves japán nagyanyámmal. Kicsit nagy a hasonlóság köztük.”

12, “A nagymamám 1904-ben született, a lányom pedig 2004-ben. Mindketten körülbelül 12 éves korukban vágták le a hajukat, hogy jótékony célokra fordíthassák.”

13, Chloe baba (jobb kép) ennek a fotónak köszönhetően, lett az internet sztárja. Édesanyja, Lily (bal kép) megismételte lánya képét, és azonnal kiderült, hogy Chloe kitől is örökölte a génjeit.

14, Ez a nagymama 1913-ban született, iker unokái pedig 2013-ban, vagyis pontosan 100 évvel később. A nagymama 2018-ban ünnepelte a 105. születésnapját.

Na mit szóltok?

betöltés...