Egy apa rendszeresen beszélt az anyaméhben lévő kislányához. Mikor megszületett, első reakciója az apukája hangjára a világon a legédesebb dolog volt

Azt mondják, a babák születéskor semmire nem emlékeznek. Alig látnak és nagyon törékenyek, de képesek felismerni a hangokat az anyaméhben. Ha a tudománynak nem is hiszel, a következő megható történet minden bizonnyal meggyőz arról, hogy várandósság alatt igenis érdemes beszélni a babához.

A brazil pár, Tarsila Rosa és Flávio Dantas az első lányukat, Antonellát várták. A leendő apuka annyira izgatott volt, hogy a várandósság alatt minden reggel munka előtt és minden este munkából megérkezve beszélt hozzá.

Elmesélte születendő kislányának, hogy milyen volt a napja, és azt is mindig elmondta neki, hogy mennyire szereti. Közben simogatta Tarsila hasát, és elmondta a babának, hogy majd mindig számíthat rá.

Bár Flávio egyáltalán nem volt biztos benne, hogy a szavai eljutnak a babához, mégsem hagyta abba, és az egész terhesség alatt beszélt hozzá. Amikor pedig a világra jött, Antonella megmutatta apukájának, hogy mindvégig tökéletesen hallotta a szavait.

Miután megszületett, Flávio elismételte neki azokat a szavakat, amiket mondogatott neki a várandósság alatt is. A baba pedig a legőszintébb mosollyal reagált rá. Rögtön elkezdett mosolyogni, amint apukája hangját meghallotta. Szerencsére kéznél volt egy fényképezőgép is, hogy ezeket a pillanatokat megörökítsék.

Hogy apukája számára még felejthetetlenebbé tegye a dolgot, Antonella augusztus 11-én bújt elő anyukája pocakjából, ami éppen az Apák Napja Brazíliában.

Flávio úgy írta le érzéseit, hogy akkora szeretet van benne, ami nem fér el a mellkasában. Az anyuka pedig úgy beszélt újszülött kislányáról, mint Isten által küldött ajándékról.

Flávio a haditengerészetnél szolgál Brazíliában, Tarsila pedig eladóként és szakácsként dolgozott. Antonella 3125 grammal és 49 cm-rel született, egészséges babaként fejlődik szülei szerető gondoskodásával övezve Rio de Janeiroban.

betöltés...