Egy lány fotókat tett közzé a soha meg nem történt esküvőjéről - Ez egy figyelmeztetés mindannyiunk számára

Az arizónai Debbie Gerlach Facebookon közzétett esküvői fotóitól ezreknek szorult össze a szíve. Amikor a fotózásra sor került, vőlegénye, Randy már nem élt. A képekre Photoshop segítségével tették rá. A fotók azon a napon jelentek meg, mikor az eredeti tervek szerint az esküvőjük lett volna. De Randy 8 hónappal korábban egy balesetben életét vesztette. Debbie azonban jó okkal jelentette meg ezeket a képeket. Írt hozzájuk egy levelet is, melynek üzenete mindannyiunknak szól.

“A mai nap kellett volna, hogy életem legszebb napja legyen. Ma kellett volna feleségül mennem a legjobb barátomhoz. Fel kellett volna kelnem, fel kellett volna vennem a menyasszonyi ruhámat, és oda kellett volna sétálnom az oltárhoz álmaim férfijához. Ma minden rokonunk és barátunk előtt Randynek és nekem ki kellett volna fejeznünk az egymás iránt érzett szerelmünket egy szent esküvel. Ma kellett volna lennie annak a napnak, amiről kislány korom óta álmodtam. Ma kellett volna feleséggé válnom. Ma kellett volna Mrs. Zimmermannak lennem…”

“De ma egyedül ébredtem fel, ahogyan mindennap. Ma úgy keltem fel, hogy megint összetört a szívem. Ma az apukám nem kísér az oltárhoz. Ma nem fogom látni Randy tekintetét az oltárnál, mikor először lát meg a menyasszonyi ruhámban, abban a ruhában, amit rejtegettem előle, mert már alig várta, hogy megnézhesse. Ma nem fogom látni a családunkat és a barátainkat. Ma nem megyek hozzá életem szerelméhez. Ma nem lesz férjem…”

“Mégpedig azért, mert egy ember a döntésével örökre megváltoztatta az életemet. Azzal, hogy úgy döntött, NEM áll meg a stop táblánál, és NEM áll meg, mikor látta a vőlegényemet felé jönni a motorjával, hanem inkább gyorsan áthajt az úton.”

“Könyörögve kérek mindenkit, aki ezt olvassa, hogy FIGYELJEN A MOTOROSOKRA, álljon meg a stop táblánál, és vezessen figyelmesen, mert nem tudhatja, hogy kinek az életének az értelme ül azon a motoron. Ha az az ember megáll, most hozzámentem volna Randyhez, a legjobb barátomhoz, az életem értelméhez.

Szeretlek Randy Z Zimmermann”

betöltés...