Az internetezők megmutatják azokat a dolgokat, amelyeket egész életük során használtak, és úgy tűnik, hogy semmi sem tudja tönkretenni őket

Legtöbbünk teljesen hozzászokott már ahhoz, hogy készülékeink és más dolgok a garancia lejárta után szinte azonnal elromlanak. Népszerű vélemény az, hogy évtizedekkel ezelőtt minden más volt, és a gyártók csak olyan dolgokat készítettek, amelyeket lehetetlen volt tönkretenni. Nehéz ezzel vitatkozni, különösen akkor, ha még mindig egy 117 éves kávédarálót, és egy 80 éves hajszárítót használsz, és 25 éves papucsot viselsz.

Íme, 26 dolog, amely idős kora ellenére még mindig megfelelően működik. És nem úgy tűnik, hogy a közeljövőben el fognak romlani. Reméljük, hogy az a nap, amikor megveszünk egy porszívót és az 50 évig működik, egyszer majd visszatér.

1. „Ez az Oxford-i iskolatáska 1880 környékéről származik. A nagyapám használta, amikor 1951-ben kezdte a középiskolát. Azóta anyukám, nagybátyám, nagynéném és én magam is használtam és még mindig tartós.

2. “Ez az 1920-as évekből származó gofrisütő még mindig hibátlanul működik.”

3. „A világ legnagyobb ceruzahegyezője, 1920 környékéről”

4. “Ezt a flaskát 1884-ben gyártották. Láthatóan tökéletes állapotban van a belseje, és valószínűleg fogják is még használni ebben az ünnepi szezonban…”

5. “Ez egy 117 éves vagy annál idősebb kávédaráló a Peugeot-tól (igen az autógyártó).”

6. „Amikor a nagyapám elhunyt, örököltem az autó aláfekvőjét. 80 év után még mindig ezt használom, hogy kicseréljem az olajamat. ”

7. “Ez a régi öntöttvas serpenyő kb. 80 éves és napi használatban van.”

8. „Nagyapám 1952-ben vásárolta meg ezt a Lionel vonatot, és én vagyok a harmadik generáció, aki karácsonykor üzemelteti.”

9. “Tűzőgépet mondtál? Itt van az én 1962-es Swingline-om.

10. “A 97 éves Waterman 52 tollam”

11. “A nagymamámnak még mindig megvan a második világháborús Frigidaire hűtőszekrénye, és továbbra is gond nélkül működik!”

12. „Ez az 1940-es KitchenAid konyhai robotgépem, amelyet 5 dollárért vásároltam egy viszonteladói üzletben. 7 éven keresztül hetente 3-4 alkalommal használtam. Ezenkívül kétszer is leejtettem a tálat a munkapultról, és még soha nem csorbult ki.”

13. „A férjem családja zseniális volt: ez az ő Le Creuset készletük, amelyet 1977-ben vásároltak.”

14. „Persol napszemüveg: édesanyám 1989-ben vette apámnak, majd apám néhány évvel ezelőtt nekem adta.”

15. „Az Emerson asztali ventilátorom már több mint 70 éve kifogástalanul működik.”

16. Második világháborús kézi hajtású elemlámpa

17. “Itt van a még mindig működő, 1939-es német hajszárítóm.”

18. „Íme, egy lenvászon nadrág, amelyet anyám 1978-ban vásárolt – még mindig heti szinten hordom!”

19. “Majdnem 25 éves, számtalan kilométer, és még mindig rendben van…”

20. „Az anyám és az apám 35 évvel ezelőtt, az esküvőjük után kaptak két egyforma North Face dzsekit, és még ma is hordják.”

21. “Ez az ükapám pénztárcája, és még mindig mindennapi használatban van.”

22. „A napi szinten használt borotvám a nagyapám Gillette ’régi típusú’ gömbvégű duplapengés borotvája, 1920 környékéről.”

23. „A 100 éves Singer varrógépünk tökéletesen működik.”

24. „Minden nap használom, és jobban működik, mint bármelyik korábbi tűzhelyem. Csak 90 éves – azt hiszem, a vállalat jól választott cégnevet: Reliable (megbízható).”

25. „Néha az egyszerűbb jobb. Íme, a kenyérpirítóm, 1930 környékéről. ”

26. „Ez egy 140 éves zsebóra, az 1880-as évek Oszmán Birodalmából, és továbbra is tökéletesen ketyeg. Még csak karbantartást sem igényel.”

Úgy néz ki, hogy a múltban a dolgokat úgy csinálták, hogy egy örökkévalóságig tartsanak. Van olyan dolgod, amely évtizedek óta használatban van?

betöltés...