A rendőrség imádnivaló üzenetet hagy egy hanyag sofőrnek, és az emberek nem tudják abbahagyni a megosztását, mert tökéletes

Mindenki tudja, hogy az autó megfelelő leparkolása nem könnyű feladat. A felhőkarcoló építése és az űrhajó létrehozása közötti skálának valahol a közepén helyezhető el. Ne ítéld el elhamarkodottan ezeket a sofőröket, nem gondatlanok, csak hiányzik ez a fontos parkolási képességük. Szerencsére a Southlake Rendőrkapitányság egy úttörő módszert javasolt, hogy segítsen nekik, és ami ennél is elgondolkodtatóbb, hogy még a kormány mögé sem kell ülniük a gyakorláshoz.

Feltétlenül végezd el az általuk javasolt feladatot, mivel később a hozzászólásokban értékelni fogjuk a vezetési képességeidet.

Ez az a fajta történet, mellyel szinte minden nap foglalkoznunk kell. Néha mi vagyunk azok, akik dühösek leszünk, amikor szabad parkolóhelyet keresünk, és látunk egy autót, amely 2 helyet foglal el. De néha mi lehetünk azok, akik sietve hagyják el autóikat anélkül, hogy figyelmet fordítanának a problémákra, amelyekkel más sofőrök szembesülhetnek miattunk.

Ugyanez történt valakivel, és a rendőrök megosztottak egy fényképet az autójáról. Nem csak a vonalon kívül parkolt, de részben egy mozgássérült parkolóban is állt. A képen egy darab papír volt az ablaktörlő alá dugva. És ez nem egy büntetőcédula volt, mert ez a rendőrőrs úgy döntött, hogy szokatlan és kreatív módon kezeli ezt a helyzetet.

Ez a titokzatos papírdarab vicces üzenetnek bizonyult. Így szólt: „Észrevettük, hogy némi problémát okozott, hogy a vonalon belül maradjon, amikor egy mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóhely mellé állt… Talán, ha gyakorolja a jelvényünk kiszínezését és sikerül a vonalakon belül maradnia, ez segíthet elkerülni a büntetéseket a jövőben?” Az üzenet tartalmazta egy rendőrségi pajzs képét, kifejezetten erre a célra.

A rendőrség rendkívül pozitív visszajelzéseket kapott. Úgy tűnik, hogy sok embernek kellett foglalkoznia ezzel a problémával:

– „A University Parkban élünk, és naponta vívjuk ezt a csatát, mivel a 19 éves fiam speciális igényű egyén, aki édesanyjától és tőlem függ, hogy ki- és betegyük őt a kisteherautónkba és a kerekes székébe. Arról a napról álmodunk, amikor mindenki gondol másokra is, és nem csak magára!”
– „Imádom ezt a posztot! Mivel a speciális igényű lányomhoz adaptált járművünk van, minden kis helyre szükségünk van a be- és kirakodáshoz.”

Sőt, ez segített azoknak is felismerni a problémát, akik szeretnek „csak egy percre beszaladni”:

– „Ez fenomenális! Kiszínezem, és elküldöm a rendőrfőnöknek, megköszönve neki, hogy nem kaptam büntetőcédulát, és megígérem, hogy a jövőben jobban odafigyelek.”

A rendőrök megemlítették, hogy a mindennapi munkában megpróbálják elkerülni a „szemétkedést”, de néha ezt nagyon nehéz megtenni. Ezzel a feljegyzéssel a rendőrök szeretnék emlékeztetni az embereket, hogy fontos „kedvesnek lenni és kedvesen vezetni, és kedvesen parkolni”, főleg, ha akadálymentes hely van melletted. Ellenkező esetben nagyon csalódott lehetsz, ha arra jössz vissza, hogy büntetőcédulát látsz a szélvédőn.

Te hívhatod magadat parkoló gurunak? Ossz meg velünk egy kiszínezett pajzsot, hogy bebizonyítsd.

betöltés...