21 vegyes származású híresség, akiknek fantasztikus génjeik vannak

A legfrissebb statisztikák szerint az Egyesült Államok lakosságának csupán 2,9\% -a vegyes származású, és ezt látjuk a vegyes párok és a körülöttünk lévő multikulturális családok szépsége révén. A szórakoztatóipar csodálatos munkát végez ezeknek az értékeknek a képviseletével, és ezt látjuk a színészek, modellek és énekesek révén, akikbe szerelmesek vagyunk.

Nézd meg ezeket a gyönyörű szórakoztató sztárokat, akiknek a világ minden táján vannak gyökereik.

1. Christina Aguilera

A gyönyörű énekesnő, akit szeretünk az erős, egyedülálló hangjával, apai ágon ecuadori származású, míg anyja holland, skót, német és ír ősökkel rendelkezik.

2. Demi Lovato

A szeretett énekesnő, Demi Lovato apai ágon Mexikói származású, anyai ágon pedig ír származású.

3. Wentworth Miller

Wentworth Miller szó szerint a világ minden tájáról származik. Ő német, angol, afro-amerikai és jamaikai apai ágon; és svéd, orosz, szíriai, holland és francia anyai ágon.

4. Angelina Jolie

A jól ismert istennő, akibe mindenki szerelmes volt a Tomb Raiderben és a Mr. & Mrs. Smith-ben, apai ágon szlovák és német származású, anyai ágon pedig francia kanadai és holland származású.

5. Shay Mitchell

Ez a „csinos kis hazug”, aki lenyűgözte minden rajongóját a műsorban, elég eklektikus háttérrel rendelkezik. Apja ír és skót származású, míg anyja filippínó származású.

6. Adriana Lima

A mi szeretett angyalunk, aki a Victoria Secret arca lett a lenyűgöző szépségével, meglehetősen érdekes háttérrel rendelkezik. Bennszülött, svájci, japán, afrikai, nyugati indiai és portugál.

7. Vin Diesel

Bár a Halálos iramban sztárja soha nem találkozott a biológiai apjával, német és angol gyökerei vannak. És mivel az örökbefogadó apja afroamerikai, „színesbőrűként” azonosítják.

8. Jessica Szohr

A gyönyörű Jessica, akire mindannyian Vanessa néven utalunk, anyai ágon magyar, apai ágon pedig afro-amerikai.

9. Nicki Minaj

Amikor erős női alakokról van szó, Nicki Minaj az egyik első, aki eszünkbe jut. Részben afrikai, részben indiai és részben japán.

10. Meghan Markle

Korábban a Brilliáns elmék szeretett színészeként ismert, jelenleg Sussex hercegnőjéről kiderül, hogy részben afro-amerikai, holland és ír.

11. Keanu Reeves

Keanu Reeves egy nagyon sokoldalú karakter, nemcsak a helyek miatt, ahol élt, hanem a neve miatt is, ami azt jelenti „hűvös szellő a hegyek felett”. Származása szerint hawaii, angol és kínai.

12. Olivia Munn

Az X-Men szépsége anyai ágon kínai és vietnami, apai ágon pedig német és angol gyökerekkel rendelkezik.

13. Ne-Yo

A sokoldalú Ne-Yo, aki furcsán megszállottja a kalapoknak, kínai és afro-amerikai származású.

14. Naomi Campbell

Naomi Campbell, aki több száz tervezőt inspirált, és folyamatosan lenyűgöz bennünket kinézetével, jamaikai és afro-kínai.

15. Cameron Diaz

Ez a rossz tanár, Diaz vezetéknévvel rengeteg kérdést vetett fel a származásával kapcsolatban – valójában angol, német és kubai.

16. Dwayne Johnson

A Sziklának gazdag története van genetikailag, hiszen mindkét szülői ágon birkózó családból származik. Apai ágon fekete új-skóciai, anyai ágon pedig szamoai.

17. Maya Rudolph

Maya Rudolph mindannyiunkat megnevettetett a bíró szerepében, a The Good Place-ben, és tehetsége az édesanyjához, Minnie Ripertonhoz vezet vissza. Anyai ágon afroamerikai, apai ágon pedig zsidó.

18. Mariah Carey

Mariah Carey, aki a zenéjén keresztül megmutatta az egész világnak mágikus hangját, azt is megmutatta a világnak, hogy milyen szépek a vegyes származású emberek. Afro-amerikai, venezuelai és ír származású.

19. Jesse Williams

Jesse Williams, aki mindenkit elképeszt ragyogó szürke szemeivel, afroamerikai és svéd származású.

20. Shakira

A popzene soha nem öregedő királynője kolumbiai, de teljes neve arabul „napsütéssel teli”-t jelent. Apai ágon libanoni, anyai ágon pedig kolumbiai.

21. Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens, a Szerelmes hangjegyek sztárja, indián, filippínó, ír és kínai.

Melyik híresség lepett meg legjobban a családi hátterével? Szeretnénk hallani a gondolataidat kommentben.

betöltés...