A több mint 80 éve házas párt megkérdezték, hogy mi a titkuk, a válaszukon lehet, hogy meglepődsz

Azok a házaspárok, akik együtt maradnak az évtizedek során, úgy tűnik, egyre ritkábbak lesznek. Azoktól a pároktól, akik 50, 60 éve házasodtak, mindig megkérdezik, hogy mi a titkuk, és a válaszok mindig változóak.

Emlékszem egy párra, aki azt mondta, hogy „soha nem menj lefeküdni anélkül, hogy egy vitát megoldanál”, ami megragadt bennem. Akkor úgy tűnik, hogy a bizalom és a kommunikáció nagyon hasznos tanács az ifjú házasoknak.

De egy észak-karolinai pár megérdemli minden csodálatunkat a 82. házassági évfordulójuk miatt. A házaspár egymás után hét napon belül ünnepelte a 103. és 100. születésnapját is.

És a titkuk a hosszú és boldog házassághoz nagyon egyszerű.

A 103 éves D.W. Williams, és a 100 éves Willie Williams, egy jól megérdemelt összejövetelt élveztek egy Észak-Charlotte-i templomban, ahol megünnepelték a házassági évfordulójukat és a születésnapjukat, azzal, hogy barátaikkal és családjukkal zsoltárokat énekeltek.

„Látni őket ebben a korban, és még mindig jól vannak, egyszerűen áldás, hogy itt vannak” – mondta az unokájuk, BJ Williams-Greene a Boston 25 News szerint.

A házaspár nincs messze attól, hogy bekerüljön a rekordok könyvébe, mint a legidősebb élő házastársak az összesített életkor alapján. A rekordot jelenleg a 100 éves japán Miyako és férje, a 108 éves Masao Matsumoto tartja.

A japán pár a nő türelmének tulajdonítja a sikeres házasságát.

Ugyanakkor D.W. és Willie azt mondta, hogy nincs titka a sikerüknek, „csak legyünk kedvesek egymással” – mondta Willie Williams.

Azt mondták, hogy átéltek háborúkat, a nagy gazdasági világválságot és az amerikai polgárjogi mozgalom korszakát – jelentette a Boston 25 News.

Ez az a fajta hír, amit hallani szeretnénk. Gratulálunk a párnak!

Micsoda eredménye ez az édes párnak – egyértelműen a kedvesség a hosszú és boldog élet kulcsa.

Kérjük, oszd meg ezt a pozitív történetet barátaiddal és családoddal!

betöltés...