Az elhagyott kutya, Snoop, végre örök otthont kap, miután a története szíveket tört össze világszerte

A kutya, akinek története a világ minden táján vírusszerűen elterjedt – még a hírességek figyelmét is magára vonta – végül örök otthonába került.

Emlékszel Snoopra a kutyára, akinek egykori tulajdonosát CCTV-n kapták rajta, amint kidobja a kutyáját az ágyával együtt az utcán Stoke-on-Trentben, Angliában. Az említett felvételek a közösségi médiába való feltöltés után nagy figyelmet kaptak, ahogy Snoop kétségbeesetten próbált visszakerülni az autóba.

Két járókelő talált rá, csak egy órával később… egyedül ült a kutyaágyán, fázva és rémülten.

Alighogy a felvétel elkezdett keringeni, Snoop-nak rengeteg új otthont kínáltak fel. Még a híres zenész, Snoop Dogg is felajánlotta, hogy menedéket ad neki, ha szüksége van rá.

Természetesen a megmentők meg akartak győződni arról, hogy a második otthona tökéletesen megfelelő lesz, így maguknál tartották Snoop-ot, miközben keresték a lehető legjobb jelöltet.

Végül Laurence Squire-vel illett össze, aki a vidéki Herefordshire -ben él, az Egyesült Királyságban.

A pár azonnal ragaszkodott egymáshoz. Laurence azt mondta: “Volt egy Staffiem, akit novemberben sajnos elvesztettem. Olyan szerető fajta, és így elkezdtem keresni egy másikat.“

“Felvettem a kapcsolatot az RSPCA-val, és azt mondtam, hogy egy 1-2 éves kan Staffiet keresek, és egyik este épp néztem a híreket, amikor Snoop története jött.“

„Ami vele történt, megdöbbentő volt, és a felvételből egyértelmű volt – ahogy megpróbált visszamenni az autóba“ – hogy hűséges kutya.

“Azt gondoltam, hogy tökéletes kutyának tűnik számomra, és hogy felajánlhatom neki a megérdemelt otthont.“

Új otthon
Mivel Snoop elhanyagolási problémákkal küzdött – korábbi tulajdonosának bánásmódja következtében –valaki olyanra volt szüksége, aki minden nap körülötte lehetett. Laurence otthon dolgozik, így ideális választás volt.

“Fantasztikus kutya, és azonnal berendezkedett” – tette hozzá Laurence.

“Amint először jött a házba, felugrott a kanapéra, és olyan volt, mintha úgy döntött volna, hogy ez a hely az övé! Szeret a kanapé hátsó részén feküdni, és ha begyújtom a tüzet, akkor elé kuporodik.“

Hazavinni egy kutyát csak azért, hogy azután bántalmazd és elhanyagold, több, mint kegyetlenség. Azok, akik rosszul bánnak az állatokkal vagy bántják őket, a legaljasabbak, és csak remélhetjük, hogy a Snoopot karácsony estéjén elhagyó személy megkapja, amit megérdemel.

Addig is, örülünk annak, hogy Snoopnak most van egy szerető otthona és egy tulajdonosa, aki úgy fog vele bánni, ahogyan kell.

Oszd meg ezt a cikket a nagyszerű hírek terjesztéséhez.

betöltés...