A szülők megbízzák a nagypapát, hogy gondoskodjon a kisfiukról, amíg távol vannak, csakhogy olyan üzenetet kapnak, amit soha nem fognak elfelejteni

Egy nagyszülő és unokája közötti kötelék vitathatatlan.

Annyira megnyugtató egy újdonsült szülő számára, ha az újszülöttjét a nagyszülővel hagyhatja, mivel nem kell aggódnia semmi miatt. Ismered a szülői készségeiket, és tudod, hogy szeretik a gyereket, olyan mintha a második otthonukban hagynád ott őket.


Apa és Anya! Ma terepjárókat néztünk. Szerezhetnék hamarabb jogsit? Tetszett a piros. Szeretettel, Ty

Azok a szerencsés szülők, akiknek a közelben vannak a nagyszülők, és ott tudják hagyni őket, hogy szünetet tartsanak, vagy megbízásokat bonyolítsanak le, nyugodtnak érzik magukat, tudva, hogy a baba biztonságban van.

És a nagyszülők számára is előnyös; fiatalon tartja őket, és azok, akik rendszeresen gondoskodnak unokáikról, hosszabb ideig élhetnek.

David Waterhouse egy Dallasi tiszt, aki éppen nyugdíjba vonult. Unokája és szülei, akik Kentuckyban élnek, „Pawpaw”-nak hívják őt.

Gyermekfelügyelet
Ő egy rajongó nagypapa, és egy pillanat alatt ugorna is a gépre, hogy vigyázzon az ő drága unokájára. De a családja szereti kifigurázni, hogy nem egy technológiai zseni, aki még mindig kihajtós telefont használ.

David nem használja a közösségi médiát vagy bármit online, hacsak nem muszáj, de amit szeret csinálni, fotózni a kihajtós telefonjával.

Amikor eljött az ideje, hogy David minőségi időt töltsön unokájával, nem tudott várni. A szülei jól megérdemelt szünetet vettek, és David segített.

Zseniális trükk a nagypapától
David a fotózási készségeit használta, hogy tudassa az anyukával és az apukával, hogy van a fiuk, és egyszerűen elhelyezte Ty-t egy olyan levél mellé, amit nekik írt a napjáról.

Üzenetei egyszerűen imádnivalóak voltak, nem is beszélve arról, hogy vidámak, és megmutatták, hogy mennyire szereti ez a nagypapa az édes unokáját.


Apa és Anya! Zöldségekkel buliztunk és néztük a Szezám utcát. Minden rendben. Szeretettel, Ty

Nézd meg az összes vicces mémet az alábbi videóban:

Kérjük, oszd meg, ha úgy gondolod, hogy ez egy poénos módja annak, hogy a nagypapa kommunikáljon Ty szüleivel!

betöltés...