A rendőr félreállítja a furgont közlekedési szabálysértés miatt – előkapja a bilincset, amikor észreveszi a kisgyermeket a hátsó ülésen

Amikor Justin Klitch őrmester az Idaho Állami Rendőrségtől egy hideg decemberi napon félreállított egy furgont közlekedési szabálysértés miatt, fogalma sem volt, hogy milyen borzalmaknak lesz tanúja.

A női utas arcán levő zúzódások keltették fel a figyelmét, és ahogy a Dodge furgon hátuljába pillantott, olyan látványba ütközött, amelyet soha nem fog elfelejteni.

Egy kisgyermek életének megmentése írható a javára, aki közel volt a halálhoz, és tetteinek köszönhetően két gyermek biztonságos helyen van.

Shane Grady tiszt egy másik rendőr volt a helyszínen, és rendszeresen járőrözött Coeur d’Alene-ben.

Egy helyi hírállomással készített interjúban könnyekkel küzdött, amikor visszaemlékezett arra, aminek tanúja volt.

Azt mondta, hogy rendőrségi karrierje során jelen volt néhány borzasztó forgalmi ütközésnél és más szörnyű látványoknál, de erre egyértelműen örökre emlékezni fog.

“Miközben ott voltunk, az őrmester felfedezett egy fiatal fiút a kisbusz hátuljában“ – mondta Grady rendőrtiszt egy interjúban.

Magzati helyzetben ragadt
“Felfedezett egy kisfiút hátul, aki súlyosan megsérült. Zúzódások voltak a fején, több seb a hasán, karjai magzati helyzetben ragadtak, és a bal szeme nem működött megfelelően.”

Azonnal értesítettek egy orvosi csapatot, míg a felnőtteket kihallgatták. A rendőrségi jelentés szerint egy másik fiatalabb kisgyermek is volt a furgonban, aki nem sérült meg.

Grady rendőrtiszt elkísérte a sérült kisgyermeket a legközelebbi kórházba, ahonnan átszállították a Spokane-i Szent Szív Gyermekkórházba.

A fiú pulzusszáma 70-ről több mint 110-re emelkedett percenként, és folyamatosan sírt a fájdalomtól, emlékszik vissza a rendőrtiszt az interjújában. Amikor megérkeztek a kórházba, az orvosi személyzet azonnal elvitte őt a sürgősségi osztályra, és intenzív ellátásban maradt.

Agyi trauma
Az orvosok számára később kiderült, hogy a kétéves kisgyermek sérülése életveszélyes volt, és kiterjedt agyi traumája volt.

Szerencsére az állapota javult, és várhatóan felépül.

“Klitch őrmester éppen elhagyta a Szent Szív Kórházat, és azt mondta, J Baba éber, bájos és játékos. Mindannyian hálásak vagyunk a Szent Szív Gyermekkórház Intenzív osztályja csapatának kemény munkájáért és ápolásáért! Még mindig van munka, de mindazonáltal örömteli hírek” – írta az Idaho Állami Rendőrség a Twitter-fiókjában.

Idaho állam jelenleg gondoskodik a második kisgyermekről, biztosítva, hogy biztonságos környezetben maradjon.

Az orvosok megerősítették, hogy a négy motoros rendőr, aki megállította a furgont egy egyszerű közlekedési szabálysértés miatt, megmentette a fiú életét.

Felkavaró esemény
Klitch őrmester azt mondta, büszke volt az egységére és a helyszínre kiérkezőkre, és szerényen hozzátette, hogy az igazi hősök azok az emberek voltak a kórházban, akik megmentették a sérült kisgyermek életét.

Nézd meg, hogy a tiszt nem tudja visszatartani a könnyeket, amikor leírja a felkavaró eseményt, amellyel ő és csapata foglalkozott.

Gyakran nem gondoljuk, hogy ezek az életmentő események milyen hatást gyakorolnak azokra a férfiakra és nőkre, akiknek foglalkozniuk kell velük.

Kérjük, oszd meg, hogy tisztelegj mindazon első kiérkezők előtt, akik olyan keményen dolgoznak, hogy segítsenek biztonságban tartani mindannyiunkat.

betöltés...