11 trükk, amit Kate Middleton és Meghan Markle alkalmaznak, hogy tökéletesen nézzenek ki minden fényképen

Mind Meghan Markle, mind Kate Middleton hihetetlenül bájos és elegáns nő, kifogástalan stílusérzékkel és jó szokásokkal. Valószínűleg a legcsodálatosabb tulajdonságuk, hogy képesek lenyűgözően kinézni minden képen. Nagyon nehéz találni róluk akár csak néhány rossz fotót is. Megtudtuk, hogy nem mágia, amitől tökéletesnek látszanak, hanem néhány okos trükk.

Gondosan megvizsgáltuk a két nő szokásait, és 11 olyan jellegzetességet találtunk, amelyek segítenek neked is minden fotón jól kinézni.

11. A természetes megjelenés

Nem számít, mit csinálnak ezek a hölgyek, függetlenül attól, hogy egy hivatalos találkozón vesznek részt, vagy a családjukkal töltik az időt, a sminkjük mindig minimális és természetes. Egyenletes árnyalatok, semleges rúzs és némi highlighter segítenek a hercegnőknek természetesen, mégis lenyűgözően kinézni.

10. A szemkontaktus elkerülése

Kate Middleton általában nem néz közvetlenül a kamerába. A legtöbb fotón oldalra néz. Így minden fényképe hibátlan, különösen akkor, ha mozgás közben készültek.

9. Enyhén döntött a fej

Ha jó képekről van szó, Meghan Markle tudja, mit kell tennie. Gyakran látjuk, hogy kissé megdönti a fejét a képeken. Próbáld ki Meghan trükkjét, hogy megtaláld a tökéletes szögedet.

8. Jó testtartás

Egyenes és ellazult hát és a padlóval párhuzamos áll, apró, de rendkívül fontos jellemzők, amelyek elegáns megjelenést adnak a nőknek. Igen bonyolult megfelelő testtartást felvenni magas sarkú cipő viselése közben, de Kate tökéletesen kezeli ezt a kihívást, előre néző lábával és csípővel, és egyenes törzzsel.

7. A vállak kamera felé fordítása

Ha kiegyenesíted a válladat, és pontosan a kamera felé fordítod, az kiemeli a derekadat, és a lábaid hosszabbnak és karcsúbbnak tűnnek tőle.

6. Szögek kiemelése

Valószínűleg észrevetted, hogy a modellek gyakran kissé megdöntik a támasztóláb csípőjét, és a szabad láb ujjai a padlóra mutatnak, közvetlenül a támasztó láb előtt. Ez egy nagyszerű póz, ami a testedet karcsúbbá teszi a kamera előtt. Egy kissé meg is hajolhatsz és összeszoríthatod a térdedet. Meghan Markle elsajátította ezeket a trükköket, és mindig természetesnek tűnik.

5. A ruházat színe és anyaga

Általában a hercegnők nem keverik a különböző színeket. De sem Kate, sem Meghan nem félnek az élénk színeket a klasszikus színekkel kombinálni. Szeretik kiemelni a derekukat is, övek vagy pántok viselésével.

4. Kecses ülés

Észrevetted már, ahogy általában Kate ül? Mindig elegáns és kecses. Az ülő pózát “hercegnő dőlés” néven ismerik.

Ennek a póznak az a fő jellemzője, hogy nem keresztezed a lábaidat a bokánál, csak a térdeket és a lábakat összezárod, miközben a bokákat a másik oldalra billented. Ezt a pózt talán Diana hercegnő inspirálta.

Egy másik jól ismert póz a „Cambridge-i kereszt”, amit Kate szintén szeret bemutatni.

3. Mosolygás

Kétségtelen, hogy Meghan mosolya varázslatos. Nem unalmas, sem nem provokáló. Alig találsz olyan fotót, amelyen Sussex hercegnője nem néz ki kedvesen és barátságosan, még ha a paparazzi mindenhová követi is őt.

2. A kezek

Szembesültél valaha azzal a problémával, hogy nem tudod, mit csinálj a kezeddel a képekben? Cambridge hercegnője ismer egy kecses megoldást. Mindig egy kis kézitáskát hord, vagy az egyik kezében tartja a másikat, és maga előtt tartja a kezeit.

Figyeld a kezét: nyugodt és „könnyed”. Az egyik keze csak a másik csuklóját fedi le, vagy csak megfogja az ujjait.

1. Kiegészítők mutatása

Nem tudjuk, hogy Meghan szándékosan mutatja-e meg a csodálatos gyűrűjét, de úgy gondoljuk, hogy jó, ha a kiegészítőd illik az imázsodhoz, és szeretnéd megmutatni azt. Ez a szándékod nem fogja elrontani a képeket.

Használod ezeket a királyi trükköket a kamera előtt? Írd meg kommentben!

betöltés...