A rendőrség szörnyű hangot hall a földkupacból: majd felfedezik az élve eltemetett kis teremtményt

Mindig megdöbbent, hogy milyen rettenetesen kezelik egyes emberek az ártatlan állatokat.

Tökéletesen rendben van, úgy döntünk, hogy nem tartunk háziállatot, de az isten szerelmére – légy kedves az állatok iránt, és soha ne bánts, vagy ne hagyj el egy tehetetlen állatot, amit már nem akarsz. Átadhatók egy olyan családnak, aki gondoskodik róluk, vagy rosszabb esetben, egy állatmenhelynek.

Valami komoly baj lehet azokkal az emberekkel, akik úgy érzik, hogy rendben van, ha egy állatot úgy kezelnek, mintha szemét lenne.

A rendőrök Willistonban, Floridában egy nap éppen dolgoztak, amikor szörnyű zajt hallottak. Úgy tűnt, mint egy kutya nyüszítés, de egyetlen kutyát sem láttak.

Úgy döntöttek, hogy követik a hangokat, hogy végére járjanak a rejtélynek. Ekkor megdöbbentően rájöttek, hogy a zaj egy nagy földcsomóból származik.

Tudták, hogy gyorsan kell cselekedniük, és azonnal elkezdtek ásni. Némi kemény munka után végül egy apró kiskutyára bukkantak, a Today magazin beszámolója szerint.

A kölyök mintegy 15 centiméterrel a föld alatt feküdt, és élve volt eltemetve. Nincs rá más lehetséges magyarázat, mint hogy valaki egyszerűen elhagyta a kölyköt, és kegyetlen halálra ítélte. Bár a kiskutya alig jutott oxigénhez, csodálatos módon túlélte.

Boldog befejezés Tuckernek
A bátor kis fickóval állatorvoshoz rohantak, ahol felfedezték, hogy még csak egy hetes volt. Szerencsére minden jól ment, és túlélte a szörnyű helyzetét.

A kiéhezett kiskutya elfogadta az etető üveget, és nagyon boldognak tűnt, hogy kap valamit enni.

A csodálatos kölyköt Tuckernek nevezték el, és azonnal népszerű lett a munkatársak körében. Valójában, életének szörnyű kezdete ellenére nem tartott sokáig, mielőtt az édes Tucker jó kezekbe került…

Az egyik állatorvos, aki őt kezelte annyira beleszeretett az imádnivaló kölyökbe, hogy úgy döntött, befogadja, és felajánlja neki az örök otthont, amit igazán megérdemelt!

Опубликовано Williston, Florida Police Department Четверг, 27 сентября 2012 г.

Annyira örülök, hogy ez a szörnyű történet boldog véget ért. Nagyon remélem, hogy megtalálják és megbüntetik a szörnyet, aki ezt tette szegény kölyökkel!

Oszd meg ezt a cikket az állat szerető barátaiddal, ha te is örülsz, hogy Tucker végül megkapta az otthont, amit mindig megérdemelt!

betöltés...