A diákok megkapják a napi ebédet – majd felfedezik az üzenetet, amit a büfé egyik dolgozója hagyott a banánon

Az iskola olyan különböző témák megtanulására alkalmas hely, amelyek segítenek nekünk később eligazodni az életben. De ahogy egyre többet tanulunk, rájövünk, hogy annál sokkal több.

Ez alatt az idő alatt a gyerekek kifejlesztik önérzetüket, és elkezdik elképzelni, hogy kik ők és mivé válatnak. Az iskola nem érkezik kihívások nélkül, és a gyerekek könnyen érzékenyek lehetnek, amikor kapcsolatba lépnek, és megbirkóznak társaikkal és a felnőttekkel.

Éppen ezért a gyermekek magabiztossá formálása ezekben az években talán a legfontosabb ’lecke’, amit adhatunk nekik.

Mint kiderült, van egy nagyon különleges dolgozó a büfében, aki ezzel teljesen egyetért.

Stacey Truman a virginiai Kingston Általános Iskola kantinjában dolgozik, közel egy évtizede. Maga is anya, és az elmúlt 9 év során figyelte, ahogy az iskola legfiatalabb diákjai felnőttek és megváltoztak az évek során.

Míg Stacey feladata, hogy a gyerekeknek naponta finom ételeket szolgáljon fel, mindig magára vállalja, hogy még ennél is tovább menjen. A legtöbb gyereknek tudja a keresztnevét, mindig mosolyog, és ő az iskola egyik legelkötelezettebb alkalmazottja.

De leginkább talán Stacey ‘beszélő banánjai‘.

Az ebédidő alatt Stacey különleges üzeneteket ír a banánokra – néhány szót, hogy felvidítsa a gyerekeket, és növelje az önbizalmukat – más szóval, különlegesnek érezzék magukat.

Mindegyik banán egy egyedi inspirációs üzenetet tartalmaz, amelyek alkoholos filctollal vannak ráfirkantva – olyan üzeneteket, mint “Légy a legjobb éned” és “Te egy szuperhős vagy.” Aztán a gyerekek véletlenszerűen megkapják ezeket a tálcájukon – ami természetesen nagyon izgalmas pillanat a gyerekeknek.

Sharon Shewbridge iskolavezető nemrég készített egy fotót Stacey ’beszélő banánjáról’, és feltöltötte a Twitterre, ahol elkezdett terjedni, mint a tűzvész. Teljesen érthető módon! Ezek a banánok, és természetesen a csodálatos lélek mögöttük, megérdemlik a világ minden elismerését!

További információért tekintsd meg az alábbi videót.

Milyen csodálatos kezdeményezés! A gyerekeket gyakrabban kell emlékeztetni az ilyen dolgokra, mint gondolnánk – és erre egy ilyen édes és izgalmas módot találni, egyszerűen zseniális! Oszd meg, ha egyetértesz, hogy Staceynek a helyén van a szíve.

betöltés...