A lelkész egy idegennek adományozza a veséjét, de a transzplantáció során az orvosok rettenetesen lefagynak

Vannak emberek, akik a sorsban hisznek, mások úgy gondolják, hogy az élet különös eseményei csak véletlenszerűek.

Don Herbert esélye arra, hogy egy nap megálljon egy templom udvarán, nemcsak egy életet mentett meg, hanem kettőt is. Hívhatjuk sorsnak vagy véletlennek, de ez a hit és a szeretet története, amely beragyogja az internetet.

Az egykori hivatásos birkózóból lett gospel énekes éppen az észak-karolinai templom mellett sétált a feleségével, amikor észrevettek egy jelet, és úgy döntöttek, hogy megállnak.

A templomból kiszűrődő gospel zene vezette Dont, Tim Jones lelkipásztorhoz, az emberhez, aki végül megmentette az életét.

Közös volt bennük a gospel zene iránti szeretet, és Don egy meghívással zárta azt a napot, hogy énekeljen Jones lelkésszel.

Amit Don nem osztott meg új barátjával, az a személyes küzdelme, amely már több mint egy évtizede tartott.

Don mindössze hat hónappal korábban, egy évtizednyi betegség után esett át májátültetésen. Ez a műtét sikeres volt, de most a veséje nem működött rendesen.

A felesége aggodalommal állt mellette, és kétségbeesésében írt egy bejegyzést a Facebookon, amiben megkérdezte, hogy tud-e bárki segíteni

Jones lelkész látta a posztot, és azonnal kapcsolatba lépett Donnal és feleségével, felajánlotta, hogy segít, amilyen módon csak tud.

Don és felesége örültek, és Jones lelkész beleegyezett abba, hogy elvégezteti a tesztet, hogy kiderüljön, vajon alkalmas-e donornak. Amikor a teszt eredményei megérkeztek, kiderült, hogy tökéletes az egyezés.

És ha ez még nem lenne elég figyelemre méltó, amikor a sebészek mindkét embert elkezdték operálni, felfedezték valamit Jones lelkész testében, ami ijedtséget okozott.

A műtét során a sebészek felfedezték, hogy Jones lelkésznek aneurizmája van, amely megölhette volna, ha továbbra sem veszik észre.

Ennek az embernek a kedvessége tehát nemcsak Don életét mentette meg, hanem a sajátját is. Beszéljünk a karmáról.

Tudj meg többet Jones lelkész és Don figyelemre méltó történetéről az alábbi videóban:

Isten a saját módján tesz csodát gyermekeivel. Isten áldja mindkét családot!

Oszd meg ezt a cikket a barátaiddal a Facebook-on, hogy tisztelegjünk ennek az embernek a nagylelkűsége előtt és mindenki más előtt, aki az egészségügyi iparban dolgozik, és éjjel-nappal küzd, hogy segítsen nekünk, amikor betegek vagyunk!

betöltés...