4 bántalmazott testvér ragadt az élő pokolban – aztán két váratlan angyal lép be az életükbe

A gyermekvállalás áldott dolog. Sajnos azonban ez nem olyan valami, ami mindenkinek megadatik.

Vannak párok a világon, akik bárhogy is próbálkoznak, egyszerűen nem lehet gyermekük. A kansasi Eric és Phyllis Watson épp egy ilyen pár.

Amikor kiderült, hogy nem lehetnek gyermekeik, úgy döntöttek, hogy nevelőszülők lesznek.

Nem tudták ugyanakkor, hogy ami vár rájuk, örökre megváltoztatja az életüket.

A kansasi pár Eric és Phyllis számítottak arra, hogy a dolgok megváltoznak, mihelyt eldöntötték, hogy nevelőszülők lesznek. Arra azonban nem számíthattak, hogy mennyire megváltoznak majd a dolgok.

2015 novemberében egy szerdai napon megkapták engedélyüket. Ez azt jelentette, hogy miután elvégezték a képzést és megkapták az értékelést, már gondoskodhatnak olyan gyermekekről, akiknek új otthonra van szüksége.

Természetesen nem tudhatták előre, hogy mindössze egy nappal később, csütörtökön négy testvér kerül be a nevelőszülői rendszerbe, akik egész életük során bántalmazásnak és elhanyagolásnak voltak kitéve.

Egy szociális munkás kapcsolatba lépett a Watson házaspárral, hogy tudassa velük, a gyerekek együtt keresnek otthont.

Phyllis szerint a beszélgetés sokként érte: “Azt mondták: “Van itt négy testvér’, én pedig azt, ‘Négy?! Az rengeteg.’”

Eric és Phyllis mindketten teljes munkaidőben dolgoztak, nem voltak biztosak abban, hogy képesek-e mindent megadni, amire a gyerekeknek szüksége van. Végül úgy döntöttek, hogy valószínűleg az lesz a legjobb, ha visszautasítják. Azt mondták nekik, hogy amennyiben úgy döntenek, hogy nem nevelik őket, akkor a tizenéveseket elválasztják, és különböző otthonokba kerülnek.

Aztán minden megváltozott, miután Eric elment szunyókálni egyet.

“A fordulópont számomra az volt, hogy elválaszthatják őket, és ezt nem akartam látni” – mondta Eric.

“És amikor felébredt, azt mondta: ‘Elhozzuk a gyerekeket’” – tette hozzá Phyllis. “Eric átgondolta a dolgokat, és nem tudta elképzelni, hogy elválasszák a testvéreket.

Kezdetben a Watson házaspár egy évig tervezte nevelni a tizenéveseket, miközben kísérleteket tettek volna arra, hogy kibékítsék őket biológiai szüleikkel. Amikor kiderült, hogy ez nem volt opció, a pár tudta, mit akarnak.

Úgy döntöttek, hogy mind a négy gyermek a családjuk állandó tagja lesz. 2018. március 12-én véglegesítették Alisa (17), Bradley (16), Cody (15) és Emma (11) örökbefogadását.

“Nem ez az, amit terveztem, ez annál sokkal jobb” – mondta Phyllis. “Sajátomként szeretem őket.”

Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem megmelengette a szívem. Minden gyermek megérdemli az esélyt az életben, és úgy tűnik, Eric és Phyllis megfelelő gondoskodást és szeretetet biztosít a négy lélek számára, akik egyébként nélkülöznék azt.

Ha megérintett ez a történetet, nyomd meg a MEGOSZTÁS gombot!

betöltés...