A gondozó meglegyinti az elefántot egy ronggyal — de ami ezután történik, az mindenki szívét felmelegíti

Igaz milyen aranyos ez az elefánt?

Tudtad, hogy az elefántok rendkívül intelligens lények? Egy különleges elefánt a helyi Elephant Nature Park lakója Chiang Maiban, Thaiföldön – és egy olyan ember-elefánt közötti kapcsolatot mutat be kezelőjével, mint senki más!

Ezek a fenséges állatok kényelmet és biztonságot keresnek az ott dolgozó önkéntesek körében, akik gondoskodnak minden igényükről. Elég ha megkérdezzük Sangduen “Lek” Chailert-et, aki a Save Elephant Foundation alapítója.

Az ő kapcsolata egy bizonyos vastagbőrűvel, Faamai-val, valóban egy igazi csoda, amire sokan irigykedhetnek.

Lek általában egy pokróccal elhessegeti a bosszantó legyeket Faamai-ról, és elkezd énekelni az elefántnak. Ez egy különleges altató, amit Faamai nagyon szeret, és a figyelem, amit Lek nyújt neki, az nagyon ellazítja.

Miután meghallja Lek kedves hangját, Faamai hamarosan leereszkedik a földre, és nyugalmi pozícióba helyezi el magát.

Szórakoztató tény, de az elefántok valóban szeretik hallgatni az altatódalokat. Az Amerikai Pszichológiai Szövetség által végzett tanulmány szerint a klasszikus zene nyugtatja számos ázsiai elefánt hangulatát. Bartsch Eleanor, egy hegedűművész, a múltban már játszott két elefántnak, akik a Circus World Museum-hoz tartoztak, és a zenével együtt mozogtak!

Az alábbi videóban megtekinthetjük, hogy az ének milyen hatással van az elefántra!

Oszd meg másokkal is ezt a kedves történetet!

betöltés...