Elszakították a kölykeitől és bevitték a menhelyre! Könnyeket csalt a szemembe, amikor végre újra találkoztak.

Noelle-t, a pitbull keveréket egy kanadai menedékhelyre vitték, mondván, hogy az utcán találták. Azonban a személyzet azt gyanította, hogy tulajdonképpen maga a tulajdonos volt az, aki bevitte a kutyát.

Noelle emlői tele voltak tejjel, ami arra utalt, hogy kölykei születtek, de a kicsiknek nyoma sem volt.

Noelle piszkos volt és a bántalmazás jeleit mutatta. Veszélyesen alultáplált volt egy szoptató anyához képest. Szorongott és depresszióban szenvedett – valószínűleg a kicsik hirtelen elvesztése miatt. Egy mentőcsoport, a K9 Crusaders, magukhoz vették a kutyát, és elkezdték a kutya felépüléséhez szükséges teendőket. A Facebook oldalukon keresztül írtak Noelle törékeny állapotáról:

“Amikor megérkezett hozzánk, csont és bőr volt … a súlya alig volt több, mint 14 kg, minden egyes bordája könnyen látható volt. Nyilvánvalóan táplálta a kölykeit, de senki sem táplálta őt.”

A K9 Crusaders online nyomozói munkát végzett, hogy megpróbálják előkeríteni Noelle eltűnt kölykeit. Hamarosan nyomra bukkantak; Noelle fotóira, amin egy autóban ül, és a fejét egy rejtélyes ember tartotta a kamera felé. Lehet, hogy ez az a személy, aki Noelle-t a menhelyre vitte? Lehetséges, hogy ez az utolsó kép a kölykeivel együtt, mielött lemondtak róla?

Egy amatőr nyomozó talált egy fórumot, ahol kiskutyákat értékesítettek. A lista tartalmazott egy fényképet a 8 gyönyörű pitbull keverék kölykökről egy kosárban, és egy másik fényképet, ahol Noelle szoptatja őket. A posztban azt állították, hogy a mama kutya szülés után nemsokkal meghalt. Amikor felkeresték a személyt, aki a kiskutyákat hirdette, egyáltalán nem volt meglepő, hogy a személy ugyanaz az volt, aki bevitte Noelle-t a menhelyre.

A K9 Crusaders a következő kiírást tette közzé, amelyben leírták Noelle kiskutyáinak visszaszerzésére irányuló erőfeszítéseit:

“Azért dolgoztunk együtt az éjszaka folyamán, hogy megmentsük őket. Azon voltunk, hogy egyben felvásároljuk a 8 kölyköt, (a 9-ből) amelyeket még nem értékesítettek. Úgy becsülték, hogy alig 5-6 hetesek voltak, túl fiatalok ahhoz, hogy olyan hirtelen elszakadjanak az anyjuktól. A tulajdonosok persze nem tudták, hogy kik vagyunk, csak a pénzt látták maguk előtt, és beleegyeztek abba, hogy bármilyen kérdés nélkül megvegyük az összes kiskutyát.”

A K9 Crusaders önkénteseinek kitartó munkájának köszönhetően Noelle újra együtt lehetett kölykeivel! 

“A hatóságok tanácsát követően sikeresen megtörtént a vásárlás, és egy nagyon különleges önkéntesnek köszönhetően Noelle és kiskutyái csak néhány órával később újra együtt lehettek. Azt a pillanatot nem fogjuk elfelejteni.” 

Az alábbi videóban láthatjuk Noelle és kölykei szívmelengető találkozását!

Reunion

This heartwarming reunion took place around 2:40 am on the morning of December 13th thanks to Carolyne from Pound Paws, who, once she had these puppies safely in her care, hopped in her car and made the long drive from Montreal to Cobourg in the middle of the night to bring this family back together. For those of us who work in rescue, and who see things we often wish we could forget, this will remain a cherished memory forever<3Thank you Maddie Maillet for this wonderful video keepsake<3Please consider making a donation today.

Közzétette: K9 Crusaders – 2016. január 4., hétfő

A kölykök, Annabelle, Mia, Oliver, Leia, Jake, Caro, Joey és Holly mind szerető családra találtak, mint ahogy Noelle is! Noelle-t végül a nevelőcsaládja fogadta örökbe, és semmi kétség, hogy a legjobb helyre került. Milyen csodálatos történet!
Oszd meg Noelle történetét barátaiddal is!
betöltés...