Ez a kutya ételt kap egy kedves nőtől. Ahelyett, hogy mind megenné, inkább megosztja mással is

Ez a történet könnyedén megérinthet, mert nehéz közömbösnek maradni, amikor valódi kedvességgel szembesülünk. Ha úgy gondoltad, hogy az állatok nem képesek erre, akkor a mai történet megváltoztatja a véleményed!

Az egykori hajléktalan utcai kutya az életét kockáztatva járta az utcákat, hogy eleséget keressen; de nem csak magának, hanem a szeméttelepen élő barátainak is!

Lisia az elmúlt három évben négy mérföldet utazott sötét, veszélyes utakon minden este az állatszerető Lucia otthonához. Mivel nem túl sok lehetőség volt arra, hogy ételhez jusson, Lisia az utcákat járta, hogy találjon valami élelmet. Így találkozott Lucia Helena de Souz professzorral a brazil nyomornegyedben, aki elkezdte etetni a kutyát.

Minden alkalommal ez a csodálatos és önzetlen teremtmény megfordult, és visszasétált a são carlosi szeméttelepre, ahol egy másik kutya, egy macska, egy öszvér és pár csirke várta.

Lucia azon töprengett, hogy hova megy minden este. Így egy nap megörökítésre került ez a rejtély. Sőt, a távolság, amit a kutyának meg kellett tennie, 4 mérföld volt!

Amikor ételt adott a kutyának, észrevette, hogy Lisia mindig hagy valamennyit a műanyag zacskóban, és magával viszi. A professzor meglepődött, és elkezdett több ételt készíteni, mert nyilvánvalóvá vált, hogy a kutya valaki mást is etet …

Lisia a szatyorral együtt visszament a szeméttelepre, hogy megossza ételét más állatokkal! Egy másik kutyával…

…egy macskával…

…és még néhány csirkével is osztozott!

Az állatok tudják, hogy míg Lisia él, biztonságban vannak, mert nem hagyja őket éhezni!

Ez a kutya mindenkit ámulatba ejt nagylelkűségével. Hogy hiheti bárki is azt, hogy az állatoknak nincsenek érzéseik, ha egyértelműen az ellenkezőjét mutatják?

Legyen ez a történet példaként és inspirációként, ami ismét megerősíti azt a tényt, hogy segíteni kell a gyengéken és a tehetetleneken. Így mindenkinek jut egy kis boldogság!

Oszd meg te is ezt a szívmelengető, csodálatos történetet másokkal is!

betöltés...