Egy imádnivaló és félelmet nem ismerő csivava “kikezd” egy hatalmas német dog kutyával. Ez hatalmas!

A barátság nem ismer határokat és figyelmen kívül hagyja a különbségeket. Lilly, ez a 2 hetes csivava, Vago-t, egy német dogot szemelt ki magának játszótársként.

A kiskutya szindróma kistermetű kutyafajnál fellépő viselkedési zavart jelent. Anélkül, hogy ujjal mutogatnánk, a legtöbbször mégis a gazdik a hibásak kis kedvencük viselkedés zavarának kialakulásában. A kutyák a családot egy falkaként fogják fel, és mihelyt a kiskutyának túl sokat engednek meg, ők automatikusan a falka vezérének érzik magukat.

Nyilvánvaló, hogy ez a kis kutya nagyon magabiztos, hiszen egy hatalmas ismerőssel kezdett ki.

Lilly Winnipegben (Kanada) találkozott Vago-val, és úgy tűnik, hogy a kis harcos csivavának a méret egyáltalán nem számít. Tele van önbizalommal, Vago viszont tele van gyengédséggel és kegyelemmel, ami váratlannak tűnhet egy ilyen nagy állattól. Az biztos, hogy ők ketten mosolyt fognak csalni az arcodra!

Nézd meg, ahogy ez a kis csivava elkezd játszani egy igazán szelíd (és sokkal nagyobb) kutyával. Olyan ez, mintha a kiskutya egy sárkányt próbálna megszelídíteni. Egy nagyon barátságos sárkányt! ?

Valószínűleg ez a legaranyosabb baráti küzdelem

Továbbá egy nagy elismerés a német dog tulajdonosának, hogy kutyája “játszó” mancsát a minimálisra fogta, hiszen egy véletlen játékos ütést biztosan megérzett volna ez a pici kutya. 

Nézd meg ezt az aranyos videót, és ha neked is tetszett, akkor oszd meg barátaiddal is.

betöltés...