Mindenki elutasította ezt a cicát, mert ‘túl ronda’ volt. — Majd valaki meglátta szépségét

Bemutatom Rómeót. Ez a kis vörös cica nem tudott otthont találni, mert azt mondták, hogy “túl csúnya”. De olyan emberek találtak rá, akik nem a külsejét nézték, hanem a macskát, aki belül volt. Rómeó olyan torzulással született, amely megváltoztatta a megjelenését. Ennek ellenére ez a kisfiú cica ugyanolyan macska, mint a többi; mindig játékos és szeretetteljes.

Ennek az apró fiúcskának a kinézete miatt nehéz volt megtalálnia családját. Rómeón sokan túlnéztek, akik azért mentek a menedékhelyre, hogy egy kisállatot örökbefogadjanak. Rómeónak hosszú ideig kellett várnia – úgy tűnt, soha nem talál örök otthonra.

Néhány kedves ember egy spanyolországi állat szentélyben, a Santuario Compasión Animal-nál hallott Rómeóról, és egyből tudták, hogy mit kezdjenek vele. A Facebookon az egyik bejegyzésükben azt mondták, hogy meglátogatnak egy menedékhelyet, hogy ellenőrizzenek egy macskát, akit senki sem akart, mert máshogy nézett ki, mint a többi macska.

Amikor megérkeztek, azt mondták nekik, hogy senki sem akarta Rómeót, mert csúnya volt. Viszont a Santuario Compasión Animal dolgozói számára Rómeó nem volt csúnya. Ő csak egy cica, aki szeretett játszani, mint az összes többi macska. Nem a különbségeink tesznek minket széppé, érdekessé?

Rómeót elvitték a szentélybe, és nagyon szereti az új életét. Szeret játszani, szeretetet adni és kapni.

Nézd meg Rómeó videóját!

Oszd meg ezt a történetet, hogy mindenkihez eljusson ez a tanulságos üzenet! Mindenki szép a maga módján!

betöltés...