Ezt a bébi elefántot elhagyta a csordája, de nézd meg ki van mögötte!

Ellie-nek, az elefántnak elég nehezen kezdődött az élete, miután mindössze csak néhány órával a születése után csordája elutasította. Nagyon kevés esélye volt a túlélésre.

Az elefántok csoportokban élnek, és a magány keményen hathat rájuk. Ez minden bizonnyal Ellie esetében is így volt; lehangolt lett.

De a kis elefánt a dél-afrikai Thula Thula Rhino árvaház munkatársainak egész napos gondozásával és a Duma nevű kutya barátságával kezdett felépülni.

Szeptemberben, miután nagyon rossz állapotban találtak rá, és számos kísérlet után, hogy újraegyesítsék őt családjával, Ellie a Rhino árvaházban került.

Több hónapos kezelést kapott Karen Trendler és az árvaházban dolgozóktól a különféle életveszélyes fertőzések ellen, amit az Earth Touch dokumentált.

Ellie most egy erős, egészséges bébi elefánt. Amikor elég nagy lesz, megpróbálják újra szabadon engedni, és remélhetőleg majd egy csorda hajlandó lesz befogadni, ahogyan az gyakran előfordul.

Sajnos Duma nem lesz képes követni, amikor eljön az idő, de biztos vagyok benne, hogy Ellie emlékezni fog a barátjára. Mint tudjuk, az elefántoknak remek emlékezetük van.

Nézd meg az alábbi videót, ahogy a két barát együtt játszik. Nem is tudom miért, de ez a gyönyörű történet könnyeket csalt a szemembe!

Sok szerencsét a jövőben Ellie!

Oszd meg te is ezt a gyönyörű barátságot barátaiddal is!

betöltés...