Valaki a folyóba dobott egy tehetetlen kutyát, de egy idegentől kapott egy új esélyt az életre. Megható!

Ha megnézed ezt a gyönyörűen elmesélt történetet egy emberről és a megmentett kutyájáról, látni fogod, hogy talán van néhány csodálatos dolog rólunk is amit elmondhatunk.

Ezt a szegény kiskutyát egy zsákba tették, majd a folyóba dobták. Szerencsére egy kedves ember arra járt, és megmentette ezt a fiatal kutyát.

Ez a gyönyörű film azt mutatja be, hogy mit mondana ez a megmentett kutya, ha tényleg tudna beszélni.

Szerintem mindenki készítsen elő papír zsebkendőt, mielőtt elindítja a videót! Én végig sírtam…

“Bárcsak tudnák beszélni! Szeretném ha tudnád, köszönöm, hogy megmentettél, hogy szeretsz engem! Emlékszem mindenre, amit az évek során együtt csináltunk. Szeretném ha tudnád, hálás vagyok mindenért, amit értem tettél. Sokat játszottunk együtt, láttalak szerelembe esni és családot alapítani. Sok felfedezést tettünk együtt… még mindig emlékszem a napsütésés napokra, úgy éreztem örökké tudnék szaladni. Együtt felnézni az égre, és nézni a megszámlálhatatlan csillagokat.

Már öreg vagyok, elfáradtam… fájdalmaim vannak. Eljött az idő. Örülök, hogy itt vagy velem, így nem félek. Vakard meg a fülem mögött, ahol annyira szeretem, és minden rendben lesz. Bárcsak tudnék beszélni… mert tudom, hogy szomorú vagy, és annyira  elszeretném mondani: Köszönök mindent! Nagyszerű életem volt!”

Számomra, aki a közelmúltban vesztette el imádott kutyáját, fájdalmas volt végig nézni ezt a videót, de ilyenkor az vigasztal, hogy boldog élete volt.

Oszd meg ezt az érzelmes történetet másokkal is!

betöltés...