A rendőr egy törött fényszóró miatt megy a szerelőhöz, majd 4 kis teremtménnyel hagyja el a helyszínt

Egy jármű birtoklása rendszeres karbantartással jár. Akár egy limuzint, egy teherautót, vagy egy SUV-t vezetsz, egy bizonyos pont után szükség van egy kis feljavításra, amikor is a szerelő szakértelmére támaszkodunk.

Mindenesetre a mechanikus gyakran feltár egy olyan problémát, amely teljesen meglepetésként ér. Függetlenül attól, hogy ez egy kisebb probléma, vagy az autód a hulladékgyüjtőbe hivatott, a szerelő hírei általában olyan dolgok, amire nem vagyunk felkészülve.

A McHenry County egyik helyettese mindezt megtapasztalta, amikor egy fényszórót kellett kicserélni. Feltételezte, hogy csak egy rutinszerű dolog lesz, de hamar rájött, hogy egyáltalán nem volt átlagos, amit a szerelő “rossznak” talált a kocsiján!

Minden járművezető meglátogatja időnként a szerelőt. Bízunk benne, hogy a technikusok megoldják a szóban forgó kérdést, de alkalmanként találnak olyan dolgot is, ami teljesen meglepően érint minket. Egy helyettes ezt elsőként tapasztalhatta meg, amikor a szerelő meglehetősen váratlan felfedezést tett az autójában.


A szerelő nem sokkal azután, hogy ott hagyták a kocsit, telefonált, hogy azonnal menjenek vissza! Mivel telefonon keresztül nem mondta miért, így a rendőr azonnal egy másik autóba ugrott, és rohant vissza. Amint megérkezett, sokkolta, amit a szerelő mutatott neki …

Úgy tűnt, hogy valamiféle fészek volt, de pontosan milyen fészek? Jó állapotban volt, eltekintve attól, hogy nagyon szűk volt a hely.

Kiderült, hogy egy mókus család az – és négy kicsi feküdt zavartalanul a levelek között! Mind a szerelőt, mind a helyettest sokkolta a felfedezés. Hogy került oda egy mókus? Bárhogy is, de tudták, hogy vissza kell kerüljenek az anyjukhoz… bárhol is legyen.

A szerelőnek sikerült egy darabban eltávolítani a fészket, és egy kis dobozba helyezte őket. Szerencsére a picik egész idő alatt zavartalanul maradtak.

A helyettes haza rohant, és ugyanabban a pontban helyezte el a dobozt, ahol a kocsija parkolt, remélve, hogy az anya végül visszatér. Attól félt, hogy a fészket túlságosan megzavarták, és az anya nem jön vissza, de legalább meg kellett próbálnia.

Néhány óra eltelt, de végül az anyamókus visszatért! Természetesen nem tudta, hogy nagyon veszélyes helyre készítette a fészket, de legalább a kicsik biztonságban voltak, a helyettes és a szerelő gondos munkájának köszönhetően! 

Ha a helyettes nem viszi be az autóját a szerelőhöz, ki tudja mi lett volna a fészekkel! Szerencsére mindketten megfelelően gondoskodtak a mókusok jóléte érdekében.

Oszd meg ezt az aranyos történetet barátaiddal is!

betöltés...