A szülők hagyják, hogy a család kutyája játsszon a kisfiúkkal — mindezt felvették kamerával

Senki nem tudja, hogy egy kutya hogyan reagál az újszülöttre, és ez csak egy része annak, amitől a szülők annyira aggódnak, amikor az új baba haza kerül a kórházból.

Egyes kutyák nem fogják azonnal elfogadni a család legújabb tagját, de mások viszont imádják őket. Biztosra akarunk menni, hogy a kedvencünk és a gyermekünk jól kijönnek egymással, de mindenekelőtt azt akarjuk, hogy mindenki biztonságban legyen.

Pumpkin a shetlandi juhászkutya több, mint csupán elviseli a kis bátyját. Valójában, ha meglátod a kettőt együtt, alig fogsz hinni a szemednek. Nagyon aranyosak!

Ha van kutyád, az újszülött bemutatása feszült lehet a szülők számára. Természetesen azt szeretnénk, hogy teljesen és zökkenőmentesen fogadják el a legfrissebb családtagot, de a féltékenység néha közbeszólhat.

Vagy a családi kisállat sóvárog a figyelemért, amit a szülők a gyermekre fordítanak, vagy éppen fordítva. Azonban ez egyáltalán nem így van ezzel a különösen élénk kutyával és kis testvérével. 

Pumpkin egy nagyon sok személyiségű shetlandi juhászkutya, és sok más kutyával ellentétben szeret időt tölteni az egyik legjobb barátjával: az új baba testvérével! Amióta találkoztak, azóta elválaszthatatlanok.

Pumpkin egyszerűen nem tud betelni előkés barátja társaságával , és az imádnivaló baba is élvezi minden percét a kedves kutyája társaságában. A játékidő soha nem unalmas, amikor ők ketten elfoglalják a padlót a délutáni játékhoz. 

Szóval, mi a kedvenc játék? Persze, hogy a kergetőzés! Pumpkin szeret a kávézó asztal körül rohangálni, míg kis barátja izgatottan megy utána.

Nézni, ahogyan játszanak egymással, imádnivaló! De nézd meg a baba reakcióját, amikor a játékidő közepette vannak… egyszerűen édesek! 

Biztos vagyok benne, hogy ők ketten még nagyon sok boldog évet fognak együtt tölteni, és nagyszerű, hogy együtt fognak felnőni! 

Oszd meg ezt a boldog videót barátaiddal is!

betöltés...