Ezt a kutyát kimentették egy kutyahús farmról — A megmentők éppen időben érkeztek!

A kutyák nagyon hűséges, szerető háziállatok, és nehéz elhinni, hogy bárki kegyetlenül kezelheti őket. Mégis tudjuk, hogy nagyon gyakran a kutya barátainkat bántalmazzák, elhanyagolják – vagy rosszabb – azok által, akik nem értékelik őket.

Vegyük például a Waldo nevű masztiffot. Egy dél-koreai kutyahús farmon nőtt fel, ahol rosszul bántak vele, és kevés esély volt a menekülésre. Még ennél is rosszabb az a tény, hogy a végzete az volt, hogy étel legyen belőle!

Szerencsére a Humane Society International néhány bátor önkéntese közbelépett  …

Amikor a Humane Society International megtalálták Waldo-t a Yulin-nál, egy dél-koreai kutyahús farmnál, ketrecben tartották és egész életében rossz bánásmódban részesült. A dolgok sivárnak tűntek Waldo számára. Szerencsére a mentők épp idejében érkeztek.

A mentés idején Waldo súlyosan alultáplált volt. Egy teljesen kifejlett hím masztiff rendszerint körülbelül 70 kg súlyú, de Waldo csont és bőr volt. A fájdalom a szemében szinte elviselhetetlen volt.

Kezeletlen szemfertőzése és nyílt sebekek voltak a lábán; Egyértelmű volt, hogy minél előbb állatorvoshoz kellett jusson! Érthetően, Waldo félénk volt és félt a megmentőitől. Szerencsére végül lehetővé tette számukra, hogy segítsenek neki …

Három hónappal később azonban Waldo már egy új kutyának nézett ki. Egy normális testsúlyban, a szeme meggyógyulva, Waldo magabiztosnak, boldognak és egészségesnek tűnt.

Miután új otthont kapott a virginiai lovas farmon, Waldo élvezte az egészséges ételeket, az állatorvosi ellátásokat, a friss levegőt és rengeteg helyet a barangoláshoz. Alapvetően egy kutya áloméletét élte!

Mindenfele csak játszott és kalandozott. Nyilvánvalóan élvezte az új otthonát! Hosszú utat tett, ahonnan csak néhány hónappal ezelőtt volt, szó szerint és képletesen is.

Ráadásul még barátokat is szerzett a farmon. Ő és ez a ló egyértelműen rokon lelkek voltak! Semmi sem csalhat mosolyt az arcodra, mint ez!

Nagy megkönnyebbülés, hogy Waldo jobban van. Úgy tűnik, tényleg élvezi az új otthonát és családját. Megérdemli!

Oszd meg ezt a hihetetlen történetet barátaiddal is!

betöltés...