Ennek a kutyának 6 hónap van hátra az életéből — Ezért a gazdája elviszi egy felejthetetlen utazásra

A kutya és az ember közötti kapcsolat legalább olyan erős lehet, mint a gyermek és a szülő között – talán még erősebb is.
Robert számára a kötődés a kutyájával, Bellával, pont ilyen erős volt! De egy napon szörnyű üzenetet kapott, amikor megtudta, hogy Bella gyógyíthatatlan beteg.
Robert úgy döntött, hogy elviszi egy olyan utazásra, amelyet soha nem fog elfelejteni.

Bella, a labrador és gazdája, Robert elválaszthatatlanok voltak, amióta csak Bella kölyökként hozzá került. Együtt sokmindenen keresztül mentek, és mindig kiálltak egymás mellett. De egy nap Robert észrevett valamit a kutya lábán. Miután elvitte az állatorvoshoz, szívszorító hírt kapott.

Bellának csontrákja volt, de volt remény… az állatorvosnak sikerülhet visszatartania, de ahhoz amputálásra volt szükség. Robert habozás nélkül beleegyezett Bella lábának amputálására! Sajnos a műtét után még több rossz hírt kaptak, miszerint a daganat tovább terjedt Bella tüdejére is. Az állatorvos azt mondta, hogy 3-6 hónap maradt hátra életéből!

Robertet sokkolta a hír! A legjobb barátja hamarosan nem lesz mellette. Rájött, hogy a legjobbat akarja kihozni a megmaradt időből, amit még együtt tölthetnek. Így megtervezett egy utazást, ami Bella utolsó hónapjait felejthetetlenné tette.

Robert és Bella keresztül utazták az Egyesül Államokat. Barátoknál aludtak, vagy idegeneknél, akik szeretettel fogadták be őket.

Robert elkezdte dokumentálni utazásukat a hegyekből, tengerparton és a hosszú autópályákon Facebookján. A páros csodálatos utazása gyorsan terjedt.

Szerencsére Bella tovább élt, mint 6 hónap. Robert és Bella több, mint 14 hónapot töltöttek együtt az utakon.

De egy nap Bella utazása a végére ért. Végül megadta magát, és álmában távozott az élők sorából.

Robert még mindig az utakat járja, hogy pénzt gyüjtsön más állatok segítségére. Néhány hónappal ezelőtt elkezdett egy könyvet is írni a felejthetetlen utazásaikról.

Bár Bella elhunyt, az utolsó hónapjai csodálatosak voltak. Ketten együtt szép pillanataik voltak, és az egymás iránti szeretetük hihetetlenül erősnek tűnt – legalább olyan erős, mint a gyermek és a szülő között.

Nézz bele Bella és Robert utazásába

Ne felejtsd el megosztani ezt a megható cikket barátaiddal is! 

betöltés...