A szülőknek sajnos el kellett búcsúzniuk a kislányuktól.. De amit a kutyák tettek, az még jobban megérinti a szíved..

A család két basset hound kutyája nem volt hajlandó elhagyni a haldokló gyermek oldalát, miután az orvos tájékoztatta szüleit azzal a szörnyű hírrel, hogy kislányuk sajnos nem éli túl a betegséget.

“Tényleg jó volt.” -nyilatkozta Mary Hall, az anya, az ABC News-nak. “Sokat jelentett, hogy ott lehettek velünk, de a nap végén látszott rajtuk, hogy szomorúak voltak. Általában nagyon vidámak. Tudtuk, hogy érezték, hogy valami nincs rendben.”

Nora Hall, az 5 hónapos baba, május 2-án elhunyt, miután agyvérzést kapott április 6-án, és 3 hetet kórházban töltött.

A stroke az agy mindkét oldalát érintette, súlyos károkat okozva, mondta édesanyja.

A család kutyái, a nyolcéves Grumpy és Gracie egyből beleszeretett Nora-ba, amint hazaérkeztek születése után a kórházból, mondta Hall.

Különösen Gracie vette át a második anya szerepét. Amikor Nora sírni kezdett, Gracie egyből odaszaladt, hogy megnézze mi a baj. Mindig Nora mellett volt, puszilgatta és biztos akart lenni, hogy jól van.

Mivel Nora napjai megvoltak számozva, a Minneapolis-i Gyermekkórház megkérdezte a szülőket, hogy van-e valami végleges kívánságuk a lányuk számára.

“Azt kértem, hogy velünk lehessenek a kutyák a kórházban. Nem akartam úgy hazamenni, hogy keresik Nora-t, és ne tudják hol van. Leeresztették az ágyat, így ők is Nora mellé feküdhettek. Gracia egyből mellé ugrott, és megpuszilta.”

Hall azt mondta, hogy hálás a kórháznak, akik tiszteletben tartották a különleges kérést, és kivételt tettek, hogy Nora, Gracie és Grumpy utoljára együtt lehessenek.

A család készített néhány képet a búcsúzkodásról, és megosztották a Facebookon.

“Egy nagyon vidám kislány volt. Akkor kezdett el nevetni, mielőtt a kórházba mentünk. Mindig boldog volt.”

Ez a szívszorító videó bizonyítja az állatok igaz szeretetét.

Oszd meg te is ezt a megható történetet.

betöltés...