Apa és fia mentették meg ezt a fuldokló lovat — ahogyan ezt tették, az egyszerűen hihetetlen

Kockáztatni a személyes biztonságunkat azért, hogy életet mentsünk, sok bátorság kell hozzá. Nincs mindenki szellemileg felkészülve egy ilyen döntésre. Nem csak bátorságra van szükséged, hanem bíznod is kell abban, hogy sikerülni fog!

Az egy dolog, hogy kockáztatunk egy emberi életért, de aki hajlandó a saját életét veszélyeztetni egy állatért, az egy különleges személy. Szerencsére vannak még ilyen emberek a világon!

Ausztráliában egy veszélyes áradás során egy család megpillantott egy lovat, aki azzal küzdött, hogy a felszínen maradjon. A férj, Leigh Shepherd nem habozott, hogy megpróbáljon segíteni az állaton.

Ha kockáztatjuk az életünket, hogy segítsünk valakinek egy veszélyes helyzetben, sok bátorságra és bizalomra van szükség. Különleges emberre van szükség, hogy valaki kockáztasson egy másik élőlényért. Szerencsére sok ilyen ember létezik… 

Egy veszélyes árvíz során, a Shepherd család megpillantott egy lovat a vízben, aki láthatóan küzdött. A férj, Leigh és fia, Rob tudták, hogy gyorsan kell cselekedni, ha meg akarják a lovat menteni.

A víz hihetetlen erővel áramlott. Leigh és Rob egy szörfdeszkához hasonló darabot használtak, hogy a lóhoz ússzanak. Megragadták a sörényénél fogva, és a tornác felé irányították, de annyira megilyedt az emelkedő víztől, hogy visszafordult. Leighnek és Robnak újra meg kellett tenni a veszélyes utat, hogy megmentsék az állatot. 

Egy hosszabbító kábelt használtak lasszóként, amivel a házukba tudták irányítani a lovat. Amint beértek az előtérre, szegény ló összeesett a fáradtságtól. Nagyon sokáig küzdött minden erejével, így teste már nem bírta tovább! Kimerült volt, de legalább már biztonságban tudhatta magát. 

Miután az áradás véget ért, a Shepherd család megtudta, hogy a ló neve Tilly, és egy szomszédhoz tartozott, aki pár házzal arrébb lakott. Másnap megvizsgálta az állatorvos, és eltekintve a lábán lévő vágástól, Tilly jó egészségnek örvendett. A család és a gazda nagyon boldogok voltak, hiszen ez a szörnyű megpróbáltatás rosszul is végződhetett volna. 

Szerencse, hogy Leigh és fia ilyen bátorsággal rendelkeztek, különben Tilly története másképpen végződött volna. Sok ilyen családra van szükség!

Oszd meg barátaiddal ezt a csodás történetet a bátorságról!

betöltés...