Ez a bántalmazott kutya szívszorítóan sírt, amikor végül egy szerető kéz megsimogatta — a szívem szakadt meg!

Állatkínzásról hallani sajnos nem ritka dolog, és ez minden alkalommal dühítő! Minden egyes képpel, történettel, vagy akár csak egy említéssel, elveszítünk egy kis hitet az emberiségből.

Hogy tud valaki egy ártatlan teremtménnyel ennyire kegyetlenül és keményen bánni? És MIÉRT?! Teljesen megviseli az embert, ha egy sérült állatot lát, és nem mindig tudjuk elképzelni, hogy valami jó alakul ki a dologból.

Amit nagyon fontos tudni, hogy még a legbántalmazottabb állatoknak is szükségük van szeretetre, és szinte majdnem mindent megtudunk oldani, ha megmutatjuk mi a bizalom és a szeretet.

Ez a történet egy tökéletes példa erre!

Egy súlyosan bántalmazott és elhanyagolt kutya, most elsőnek tudja meg, mi az a szeretet. Félelmében sír, hiszen amikor egy ember közeledett hozzá a múltban, az mindig rosszat jelentett!

Nagyon nehéz volt nézni, ahogyan ez a szegény kutya sírt… szinte én is sírtam vele; nagyon szívfájdító, de a videó lenyűgözővé válik, amint Priscilla elfogadja, hogy biztonságban van, szeretik, és SOHA többé nem fogják bántani!

Oszd meg te is barátaiddal, ismerőseiddel.

betöltés...