Ez a kutya védelme alá veszi lánytestvérét, amikor emberek közelednek feléjük. De nézd meg, mit tesznek a megmentők ezután…

Egy nap, a Hope for Paws kapott egy hívást, miszerint két elhagyatott kutya van az I-5 autópálya alatt. Már több hete szenvedhettek a túlélésért a csatornában! Amikor megérkeztek megmentőik, nyilvánvaló volt, hogy valaki etette őket, és vizük is volt.

Eldad Hagar és Vanessa Enriquez-nek szűk, és hosszú szennyvízcsatornán kellett végig mászniuk, mire elérték a két kutyát. Óvakodva az idegenektől, a fiú kutyus a lánytestvére elé állt, hogy ezzel megvédje a feléjük közeledő emberektől!
Egy kis gyengéd csalogatás, és sok türelem után a két kutyát sikerült befogni, bár a lány kutyus nehezebb eset volt, sokkal félénkebb volt, mint testvére. Amikor eltávolodtak egymástól, nagyon nyugtalanná váltak; nem akarták egymást szem elől veszíteni!
A két kutya,akiket Cola és Pepsi néven neveztek el, a Maltese Rescue California gondoskodása alá kerültek. Miután megfürdették és megnyírták őket, már sokkal felszabadultabbak lettek, főleg miután meglátogatta őket az a család is, akik etették őket, míg a csatornában éltek.

Nézd meg a két testvér szívmelengető videóját ahogy kimentik őket, és milyen boldogan játszanak a menhelyen, ahol végre nyugodtan, félelem nélkül lehetnek! Reméljük hamarosan szerető családra találnak!

betöltés...