Olyan súlyosan bántalmazták, hogy senki sem fogadhatta örökbe. Amikor először eszik meleg ételt, a szívem összetört

Minden évben nagyon sok kölyökkutya találja magát menedékhelyen. Rudy is egy a sok közül, de ez a kutyus annyi bántalmazást elszenvedett, hogy nem tudták örökbe adni!

Súlyos verés, törött csípő, szem és fül fertőzés, rüh… Rudy szörnyű állapotban volt, nem sok reményt láttak, így az altatás jött szóba!

Csodával határos módon, egy csoport, a Houston Street Dogs megmentette a kölyköt a halál torkából, és nevelőszülőkhöz került, akik már rengeteg, mások által lemondott kutyákat is magukhoz vettek.

Nézni, ahogyan csóválja a farkát, amikor megkapja az első tisztességes ételét, és kap egy kis szeretetet, elég, hogy minden kutyabarátot könnyekre fakasszon! De a neheze még csak ezután jött; hónapokon keresztül kapott kezeléseket, injekciókat, gyógyszereket a különböző betegségeire.

Szeretettel és törődéssel, Rudy teljesen átalakult; egészséges bunda, nagy mosoly az arcán. De volt még egy nagy probléma! Rudy-nak szüksége volt egy teljes csípőprotézisre, hogy újra egy normális kutya életét élhesse, hiszen a fájdalomtól nem tudott sétálni és játszani úgy, mintha egészséges lenne.

A Houston Street Dogs kezdeményezett egy adománygyűjtő kampányt, hogy pénzt gyűjtsön Rudy-nak a műtétre … és a nagyszerű hír, hogy már össze is gyűlt az összeg!

Reméljök Rudy hamarosan szaladni és játszani fog barátaival!

betöltés...