A vigasztalhatatlan leopárdnak nagy meglepetésben lesz része, amikor talál egy rejtélyes dobozt az erdő közepén

Nincs annál szörnyűbb dolog, mint mikor egy szülő elveszíti gyermekét! Félnek, mert nem tudják mit csináljanak szüleik nélkül, és a szülők nem tudják, vajon gyermekeik biztonságban vannak?

Szinte ugyan így működik az állatoknál is! Habár az egyik nagy különbség, hogy az állatok nem tudják hívni a rendőrséget, vagy más eljárást igénybe venni, hogy megtalálják kicsinyüket!

Éppen ez történt egy anya leopárddal Junnar-ban, India, aki különvált kölykeitől! Szerencsére néhány eltökélt ember a segítségére sietett!

Két 3 hetes leopárdkölyök veszett el anyjuktól egy cukornád mezőn Junnar-ban! Szerencsére egy helyi farmer beléjük botlott!

A leopárdkölykök vakon születnek, és tehetetlenek az anyjuk nélkül teljesen 2-3 éves korukig!

A farmer értesítette a Wildlife SOS mentőcsapatát, akik elszállították a kölyköket a Manikdoh Leopard Rescue Center -be! Mivel a kicsik teljesen egészségesek voltak, így a csapat azon volt, hogy minél hamarabb visszatérjenek anyjukhoz!  

Az állatmentők belerakták a kicsiket egy ládába, és elvitték őket arra a helyre, ahol nemrégiben feltűnt a leopárd anya! Aztán várták, hogy mi fog történni…

Mindig veszélyes egy aggódó anya és kölykei közé kerülni, különösen ha egy ragadozóról van szó; de mindent óvatosan és biztonságosan kezeltek!

betöltés...