Ez a kis borjú éppen hogy megszületett, máris az út szélén találta magát! A szörnyűség az, hogy nem csak ő volt az egyetlen áldozat!

Mindez egy napsütéses napon történt Udaipur-ban,Indiában.

Egy férfi vezetés közben észrevett valamit az út szélén: egy apró, nedves borjút, aki a porban volt össze kuporodva!

Nem tudták miért nedves a borjú, hiszen napok óta nem esett! Aztán rájöttek, hogy egy újszülött borjút találtak! Rögtön születése után elválasztották az anyjától és ki dobták az út szélére elpusztulni!

Sajnos ez nagyon gyakori és barbár cselekedett világszerte! Farmerek a tejiparban egyszerűen csak megszabadulnak a hím borjaktól, ezzel megakadályozva a szoptatást; így a tej eladásra kerülhet! Nagy valószínűséggel ez a kis borjú is emiatt lett áldozat!

Az autó vezetője segítséget kért az Animal Aid Unlimited szervezettől, akik hamar a helyszínre érkeztek! Óvatosan megközelítették és betakarták egy plédbe, majd elvitték a létesítménybe, ahol megfürdették, megetették!

Amikor legelőször megetették üvegből, annyira éhes volt, hogy alig tudta abbahagyni! Ez azt jelentette, hogy még a legelső szoptatás előtt elválasztották anyjától!

Dil-nek nevezték el a kis túlélőt, aminek jelentése “szív”! Ezután elhelyezték egy kényelmes istálóba a többi kis borjú közé, ahol játszhat és felnőhet!

Dil 2 hónapon belül egy vidám, élettel teli és egészséges borjúvá cseperedett! Mindezek felett nem csak az állatokkal, de az emberekkel is nagyon barátságos volt!

És amit a legjobban szeret…..az ölelés!

Nézzétek meg ezt a szívszorító videót!

betöltés...