Mit láttál először? A válaszod sokat elárul rólad, szinte 100\%-os pontossággal

Hermann Rorschach, a híres tintapacás teszt alkotója szerint azokat a dolgokat, amelyeket az ember lát a képen, jellemük és személyiségük határozza meg. Az absztrakt képek rámutathatnak az emberek fejében zajló dolgokra, és felfedhetik személyiségük rejtett vonásait. A tesztünkkel megtudhatsz valami újat és érdekeset magadról. Csak annyit kell tenned, hogy megnézed a képeket, és elmondod, mi az, amit először láttál.

Csakúgy, mint te, mi is nagyon szeretjük a vicces teszteket. Az egyetlen dolog, amelyet szem előtt kell tartanod, hogy ez egy játék, azaz nem szabad az eredményeket túlságosan komolyan venni. Mindenesetre reméljük, hogy ez kellemesen fog meglepni.

1.

2.

3.

4.

5.

Az alábbiakban megtalálod a válaszokat.

1.
Ajkak: Mindig úgy fogadod el a dolgokat, ahogy vannak, és valódi értékük alapján ítéled meg őket. Nem próbálod megváltoztatni vagy megfejteni a körülötted lévő dolgokat, vagy megérteni azok rejtett jelentését.

Fák: Ambiciózus ember vagy, aki minden helyzetben feltalálja magát. Sőt, a lelke mélyéig maximalista, és minden helyzetben a legjobb dolgot keresed.

Gyökerek: Rendkívül progresszív ember vagy, aki mindig próbál javítani vagy megváltoztatni egy helyzetet.

2.
Krokodil: Természetednél fogva kicsit gondatlan és figyelmetlen lehetsz a részletekre. Sőt, gyakorlati ember vagy, aki nem szeret kockáztatni.

Hajó: Szereted a nüanszokat és az alig látható részleteket. Szeretsz kitűnni a tömegből, de kreatív és egyedi ember is vagy. Próbáld meg a világot holisztikus képként ábrázolni, és ne pazarold az idődet az értelmetlen részletekre.

3.
2 profil: Szereted megvizsgálni a részleteket. Inkább elmenekülsz a problémáktól, amikor szemtől szembe kerülnek velük.

Gyertyatartó: Te vagy az, aki inkább pár lépést hátrál, hogy lássa a teljes képet. Mindig információt gyűjtesz és alaposan tanulmányozod a helyzetet, mielőtt közelebb kerülnél a problémához és elkezdenéd annak megoldását.

4.
Szikla: optimista ember vagy, aki könnyen alkalmazkodik az őt körülvevő környezet változásaihoz. Képes vagy arra, hogy gyorsan megtaláld a közös nevezőt az emberekkel, és e tény miatt gyűlölöd a magányt. Szenvedélyes ember vagy, több ezer új ötlettel a fejében.

Macska: Olyan személy vagy, aki szereti a stabilitást. A pszichológiai és az érzelmi egyensúlyt a személyes fejlődés szinonimájaként érzékeled. Ezen felül felelős ember vagy, aki mindig tartja a szavát.

Arc: rendkívül kreatív ember vagy, aki a világot új lehetőségekkel és eredményekkel teli helynek látja. Az intuíció, a bölcsesség, a boldogság és a fáradhatatlan kíváncsiságod kielégítése a legfontosabb dolog az életben számodra. Kiváló ízlésed van, és érzékenyen érzékeled a művészetet, a költészetet, a zenét és az irodalmat.

5.
Pár: nagyon komoly leszel, ha párkapcsolatról van szó. Folyamatosan a szeretteidre gondolsz, akik életed legnagyobb részét elfoglalják.

Robbanás: te vagy az, aki könnyen megijed. Kicsit szórakozott vagy, és nem szeretsz olyan dolgokat csinálni, amikor nem tudod, mi lesz az eredmény. Időnként még magaddal is konfliktusba kerülhetsz.

Megtudtál valami érdekeset magadról? Mi volt az? Kérjük, mondd el nekünk a hozzászólásokban, és oszd meg ezt a vicces tesztet barátaiddal és szeretteiddel, hogy ők is megtudjanak valami érdekeset magukról.

betöltés...