Egy tetoválással oldotta meg élete legnagyobb problémáját a lány

Zseniális húzással mutatott fityiszt zaklatóinak a fiatal lány. Mára elfogadta betegségét, sőt, inkább hálás neki.

Tiffany Posteraro 7 éves koráig teljesen normális lány volt, azonban egyszer észrevett a lábán egy furcsa fehér foltot, amely növekedni kezdett. Kiderült, hogy vitiligóban, azaz pigmenthiányban szenved a bőre. Évről évre egyre több helyen bukkantak fel testén a nagy felületű, fehér foltok, és az iskolában persze megtalálták a csúfolódó, zaklató gyerekek. Volt, aki dalmatának vagy tehénnek csúfolta, nem volt könnyű a tinikora.

Érthető, hogy egy idő után igyekezett minél többet eltakarni magából, próbálta elrejteni betegségét.

Végül rájött, hogy a bujkálásnak semmi értelme, és csak megalázza magát. Ezért elment egy tetováló stúdióba, és magára varratta ezt a szöveget: “Vitiligónak hívják.”

„Elegem volt abból, hogy folyton megbámulnak az emberek. Csak annyit akartam nekik üzenni: gyere, kérdezd meg, mi ez. El akartam mondani az embereknek, mi ez a furcsaság a bőrömön. Inkább tanuljanak valamit, minthogy megbélyegezzenek.”

És bevált. Azóta minden megváltozott. Az emberek sokkal nyitottabbak, érdeklődőek és beszélgetésbe elegyednek a lánnyal. Tiffany ma már nem sajnálja, hogy nem hétköznapi a kinézete, és úgy érzi, sokat köszönhet ennek a furcsa betegségnek.

betöltés...