Két év alatt 50 kilót hízott, az orvosok egyszerűen nem értették miért. Aztán a lány magától rájött…

Két év alatt felugrott a lányra 50 kiló felesleg. Az orvosok tanácstalanul álltak a dolog előtt, végül a lány magától derítette ki, mi áll az őrületes súlygyarapodás mögött…

Lizzie Denison-Ward megmagyarázhatatlan módon hízott két év alatt leforgása alatt 50 kilót. 63 kilós volt, a végére a mérleg már 112 kilót mutatott. A lány persze kétségbeesett, hogy annak ellenére, hogy egyáltalán nem eszik sokat, hogyan lett ilyen hamar ennyire kövér.

Az orvosok sem találtak semmit, és arra biztatták Lizzie-t, hogy figyeljen a bevitt kalóriamennyiségre, és próbáljon 1000 kcal-nál többet nem bevinni a szervezetébe naponta. A lány azonban hiába tartotta magát a diétához, az állapota továbbra sem javult.

Természetesen Lizzie nem nyugodott bele a dologba, és addig kereste a hízásának lehetséges okát, hogy úgy döntött, fizeti a koponya MR-vizsgálat díját, hátha a fejében lehet a gubanc. És igaza lett: az agyában egy 4 mm-es tumort mutatott ki a vizsgálat, amely az agyának olyan részében helyezkedett el, amely meggátolta a fogyást. Ez az apró, jóindulatú daganat tehetett a hirtelen felszaladt 50 kilóról!

Természetesen ahogy lehetett, a tumort eltávolították, és 5 héttel a műtét után Lizzie meg is vált 11 kilótól. Ez még csak a kezdet, mert még sokat kell fogynia régi alakjának eléréséhez, de van egy olyan érzésünk,hogy ezután ez gyerekjáték lesz neki…

betöltés...