Egy idegen férfi molesztálja a lányt futás közben – aztán odamegy egy kisfiú és valamit hihetetlent tesz.

Mikor Julia Price elment futni, ahogy szokott, hirtelen elkezdte egy férfi molesztálni őt. Elkezdett üvöltözni vele és akkor sem hagyta abba, amikor Julia rá sem hederített.

Mikor Julia megelégelte ezt, odafordult a férfihoz hogy rászóljon, de ekkor egy kisfiú ment oda hozzájuk és valami hihetetlent tett.

“A szokásomhoz híven elmentem futni, amikor egy férfi kezdett nekem kiabálni, olyan hangosan, hogy még a fülhallgatómon keresztül is hallottam. Szexy lány! Hé, te szexy lány! Ezt ismételgette egyfolytában, de én nem foglalkoztam vele.”

Ez viszont csak feldühítette őt és aztán azt kiabálta nekem, hogy “B…..d meg, te hülye p…..! De képzeljék el, hogy normálisan volt felöltözve és éppen az ebédjét fogyasztotta a parkban.

Ekkor lett elegem, a p….. szó miatt. Letéptem a fejemről a fülhallgatót és vissza akartam szólni neki, mikor egy kisfiú, aki anyukájával és testvéreivel a közelben sétált megszólalt:

“Hé, hát nem szép ilyet mondani neki és nem is szereti ha kiabálsz vele. Nem kellene vele így beszélni, mert ő egy kedves lány és nem engedem,hogy bárki is csúnya dolgot mondjon más embereknek.”

“A férfi azonnal elszégyellte magát, összecsomagolta a szendvicsét és elment. Megkérdeztem az anyukát, megölelhetem-e a kisfiút (Jamesnek hívták) és elmondtam, milyen hálás vagyok azért, amit tett. A kisfiú csak vállat vont és ezt mondta: “Csak azt akartam, hogy ne fájjon a szíved.”

“Anyukája szerint nem ez az első eset, hogy James ilyet csinál. Köszönjük minden anyának és apának, hogy ezt a generációt bátorságra és neveli, mintha kis angyalok lennének ezen a földön. Annyira meg voltam hatódva.”

Mi is egyetértünk Juliával. A Jameshez hasonló gyerekek a remény jelképei és hisszük, hogy minden emberben megvan az a képesség, hogy kiálljon embertársaiért és védelmezze őket.

Kérjük ossza meg ezt, ha Ön is annyira értékeli a kisfiú viselkedését, mint mi!

betöltés...