12 meghökkentő röntgenkép, ami láttán az orvosok is csak vakarták a fejüket

Ezeket a röntgenképeket biztos, hogy az orvosok és asszisztensek évekig emlegetni fogják! Nem minden nap találkoznak ilyen esetekkel a sokat látott doktorok sem. Nekik nap mint nap fel kell készülniük arra, hogy ilyen balesetekkel találkozhatnak, amitől valószínűleg mi elájulnánk, ha élőben meglátnánk őket. Minél tovább van az orvosi pályán valaki, annál több ilyen extrém és kiborító esetet látnak és kell megoldaniuk. Némelyik képet és a hozzá tartozó történetet tényleg lehetetlen józan ésszel felfogni.

1. Egy építőmunkás fogfájással fordult orvoshoz, de mint kiderült, nem a fogával van probléma: koponyájában egy 10 centiméteres szög fúródott, valószínűleg egy pár nappal korábbi munkahelyi baleset történt, amelyet valamilyen oknál fogva nem vett észre!!

2. A világ legnagyobb veseköve. Több mint egy kilót nyomott, átmérője pedig meghaladta a 17 centimétert.

3. Ez a 57 éves férfi éppen a fürdőszobában tevékenykedett, amikor megcsúszott és arccal a fürdőkád csapjára esett, amely felnyársalta a fejét. Az orvosok végül eltávolították a csapot és csodával határos módon sem a látása, sem az agya nem sérült a férfinak.

4. Egy 86 éves bácsi épp befejezte a kerti munkát, amikor elejtette a metszőollóját. Lehajolt az eszközért, azonban ekkor elvesztette az egyensúlyát és arccal előre esett, pont az ollóba. Hihetetlen, de Leroy Luetscher koponyájából sikeresen eltávolították a kerti eszközt, és még a látását sem vesztette el.

5. A 8 éves Haley Lents 30 mágnesgolyót nyelt le, amellyel nem is az volt a gond, hogy a gyomrába került, hanem a mágnesek elkezdték magukhoz vonzani az acélgolyókat, ezért képtelenek voltak távozni a szervezetéből. Félő volt továbbá, hogy az egymáshoz tapadó tárgyak átszakítják a gyomorfalat, így azonnali műtétre volt szüksége.

6. Egy szerelmes srác úgy döntött, hogy szakít a hagyományokkal, és pezsgő helyett barátnője TURMIXÁBA rejtve kéri meg a lány kezét. Mivel viszont a turmix sűrű és a legkevésbé sem átlátszó, a lány véletlenül lenyelte az ékszert. A gyűrű végül a maga módján, a lehető legkevésbé romantikus módon távozott a lány szervezetéből, de a legjobb a dologban: a válasz végül igen volt! 🙂

7. Fájlalta a térdét, elment orvoshoz…aki több száz beletört akupunktúrás tű-darabot talált a térdében! Ilyen az, amikor kóklerhez fordul az ember terápiás célból…

8. Egy munkahelyi baleset következtében egy hatalmas fúrófej fúródott ennek a férfinak a koponyájába. Egyetlen szerencséje az volt, hogy a szerszám valahogy félretolta az agyát, így nem halt meg, “csupán” a szeme világát veszítette el.

9. Egy 60 éves pakisztáni férfi becsoszogott a helyi kórházba egy Pepsi üveggel…nos, a palack olyan helyre szorult be, ahol normális esetben nem szokott kólásüveg megfordulni. Azt állította, hogy ismeretlenek betörtek hozzá, ellopták tőle a bivalyait, ám mielőtt kirabolták volna, még megkötözték és egy üveg kólát nyomtak a végbelébe. Hihetően hangzik…

10. Ennél egy fokkal még gyanúsabb, hogy miért, és hogyan került egy magnókazetta oda, ahova került…

11. Ez egy Buzz Lightyear akciófigura a Toy Story-ból. Nekünk is tetszett az a mese, de ennyire azért nem..

12. Egy izraeli nőnek véletlenül berepült a szájába egy bogár, a nő egy villával akarta kipiszkálni a lenyelt állatot. Az eredmény? Persze, hogy a villa is a bogár sorsára jutott…

betöltés...