Válassz egy kártyát, ha tudni akarod mit üzen neked az Univerzum ebben a pillanatban

Nézd meg alaposan az alábbi három kártyalapot, hallgass a megérzéseidre, és válaszd ki azt, amelyik a legközelebb áll hozzád. Inspirációt fogsz kapni egy olyan üzenet által, amely az életed következő időszakára igen nagy hatással lesz.

Ne halogasd a dolgokat, itt az idő, cselekedj most, hiszen sosem tudhatod, mit hoz a holnap.

1. kártya

Hihetetlen lehetőségeket fogsz kapni, melyek segítségedre lesznek egy új kezdet elindulásában. Nem számít, hogy hol tartasz éppen, a lényeg, hogy bármikor új esélyekkel indulhatsz az utadon. Ez a kártya arra ösztönöz, hogy találd meg a belső erőd és a bátorságod, ne félj az ismeretlentől, nyugodtan vágj bele.

Az új lehetőségek a karriered, az otthonod vagy a párkapcsolatod területén is jelentkezhetnek. Tanulj, utazz, fogj neki olyan dolgoknak, amelyekhez mindig is vonzottak, de eddig nem volt bátorságod hozzájuk. Próbálj a lehető legnagyobb mértékben alkalmazkodni a természet körforgásához, csak így tudod elérni a harmónia állapotát. Légy optimista és ambiciózus, könnyedén mozogj együtt az élet hullámaival.

2. kártya

Ez a kártya arra utal, hogy mostantól a saját jólétedre és önállóságodra kell nagyobb hangsúlyt fektetned! Végezz olyan testi és lelki gyakorlatokat, melyek elősegítik a fizikai és mentális egészségedet! Függetlenül attól, hogy a hagyományos vagy az alternatív gyógymódokat részesíted előnyben, a lényeg, hogy a saját egészséged és boldogságod kapja a központi szerepet a következő időszakban.

Most sokkal könnyebben le tudsz szokni káros szokásaidról, tedd meg az első lépést! Meditálj, jógázz, sportolj, sétálj, tornázz, nevess, tölts időt egyedül, lépj kapcsolatba a belső éneddel. A teljes feltöltődés és újjászületés elérése érdekében segítséget fogsz kapni a felsőbb erőktől is.

3. kártya

Ez a kártya azt jelzi, hogy tekints kalandként az életre. Senki sem tudja, hogy mi fog történni holnap, akkor miért ennéd magad azon, ami előre láthatatlan. Arra ösztönöz ez a lap, hogy lépj ki a mindennapi rutinból, és tapasztalj meg új, izgalmas dolgokat.

Légy kíváncsi és merész, keress egy új hobbit, vagy fizess be egy tengerentúli kirándulásra. Fordulj nyitottan az ismeretlen dolgok felé, meglátod minden új dolog perzselő életenergiával tölt fel.

betöltés...