5 ok, amiért érdemes randizni az egyes csillagjegyekkel

Horoszkópunk sokat elárul romantikus énünkről, például, hogy hogyan fejezzük ki érzelmeinket, mennyire vagyunk hűségesek és persze azt is, hogy mi az, amivel a leginkább ki lehet hozni minket a sodrunkból. Íme, 5 ok, amiért érdemes egy próbát tenned kiszemelteddel!

Kos

1. Egy Kossal sohasem lesz unalmas a hancúr, és hála a tüzes jegy állóképességének rövid se nagyon.
2. Nem haragtartóak, a vitákat inkább gyorsan lezárják, és hamar el is felejtik.
3. Lételemük a spontaneitás, és partnerüket is szeretik apró ajándékokkal kényeztetni. Ne lepődj meg, ha a táskádban időnként egy szerelmes levélre bukkansz.
4. Bármilyen gondod is adódna, abban biztos lehetsz, hogy egy Kos mindig harcolni fog érted.
5. Nem kell attól félned, hogy kapcsolatotok idővel ellaposodik. Ha egy Kossal élsz, az izgalom és a kaland az életetek természetes velejárója lesz.

Bika

1. A Bikák a leghűségesebbek a csillagjegyek közül. Ha egyszer megtalálják a nagy Ő-t, a végsőkig kitartanak mellette.
2. Rendkívül érzékiek, aminek te is nagy hasznát veheted, ha párnák közé kerültök. Egy Bika sohasem sajnálja az időt és az energiát, ha örömszerzésről van szó.
3. Ha a kedvesed Bika, biztos lehetsz benne, hogy különleges vacsorákkal, és finom borokkal kényeztet majd téged.
4. Mindig nyílt és őszinte, szándékai pedig tiszták, így neked sincs semmi okod kételkedni benne.
5. Ha nehéz időket élsz meg, biztosra veheted, hogy akkor is mindenben támogat és segít majd téged.

Ikrek

1. Rendkívül érdeklődőek, így biztos lehetsz benne, hogy bármi is legyen a te kedvenc hobbid, ő is szíves-örömest ismerkedik meg vele.
2. Elevenségük és gyors észjárásuk sokszor megnevettet majd.
3. Sohasem kell attól félned, hogy nem lesz közös témátok, az Ikrek ugyanis szeret mindent jó alaposan átbeszélni.
4. Igazi társasági lény, aki nemcsak a párod, hanem barátod is akar lenni. Kapcsolatotok így évek múltán is vicces és kacérkodó marad.
5. Az Ikrek különleges képessége, hogy bármikor képes tűzbe hozni. Észre sem veszed, és máris az ágyban kötöttél ki vele.

Rák

1. A Rákok a legodaadóbbak a csillagjegyek közül, így ha a párod e jegy szülötte, biztos lehetsz benne, hogy minden törődést és odafigyelést megkapsz tőle.
2. Bármilyen gondod is legyen, az ő vállán minden bánatod elsírhatod. Megérti a mély érzelmeket, és a sajátjait sem fél kimutatni.
3. Imádnak ölelkezős-összebújós napokat tartani otthon, így mellettük sohasem fogod elhanyagoltnak érezni magad.
4. Számíts rá, hogy egy Rákkal igazán szenvedélyes, gyengéd, és különleges élmény lesz az összebújás.
5. Sok időt és energiát áldoznak arra, hogy otthonukat kényelmessé és barátságossá tegyék, így ne lepődj meg, ha azon kapod magad, hogy több időt töltesz nála, mint a saját lakásodban.

Oroszlán

1. Az erő és a magabiztosság önmagában is vonzó, ha pedig a kettő párosul, azt úgy hívják: Oroszlán.
2. Gyengéd és szeretetteljes, így vele az ajánlott csók –, ölelkezés-, és összebújás mennyiség garantált.
3. Imád szerelmes lenni, ezért mindig azon lesz, hogy kapcsolatotokban sohase aludjon ki a tűz.
4. Energikus, szenvedélyes és kreatív természetüknek köszönhetően az Oroszlánok remek lepedőakrobaták.
5. Az Oroszlán indulatos és igen erős benne a védelmezés ösztöne, így legyél akármekkora zűrben, ő mindenben kiáll majd melletted.

Szűz

1. A Szűz mindig ott terem, ha támaszra van szükséged.
2. Nagyra értékeli a minőségi kommunikációt, érdeklődési köre pedig igen tág, így vele sohasem fogysz majd ki a beszédtémákból.
3. A Szüzeknek van egy kevéssé ismert lágy és gondoskodó oldala, amit romantikus kapcsolataiban hoz felszínre igazán.
4. Számukra a jól ápolt külső, és az elegáns megjelenés elengedhetetlen. Ha egy Szűz a párod, sohasem kell azon veszekedned vele, hogy nem alkalomhoz illőn öltözött fel.
5. Az élet minden területén tökéletességre törekszik, és ez a párnacsatákra is vonatkozik.

Mérleg

1. A Mérlegek lételeme, hogy vidámságot csempésszenek mások életébe. Ezért kapcsolataiban is arra törekednek, hogy boldoggá tegyék párjukat.
2. Kedvesek és elragadóak. Nem számít, hány éve vagytok együtt, mellette mindig úgy érzed majd magad, mintha szerelmetek kezdetén lennétek.
3. Számára különösen fontos a ráhangolódás, egy Mérleggel azonban nemcsak ebben jár a full service.
4. Nyugodt és békés természetének hála könnyű vele szót érteni, így a veszekedések számát is a minimumra csökkenthetitek.
5. Számára fontos a kényelem, és szereti szép dolgokkal körbevenni magát. Ha te állsz mellette, biztos lehetsz benne, hogy tökéletesen beleillesz ebbe a képbe.

Skorpió

1. A Skorpiók szenvedélyes és intenzív természete maradandó és elemi élménnyé teszi velük az együtt töltött pillanatokat.
2. Nem félnek az intmitástól, ellenkezőleg kívánják azt. A közöttetek lévő kapocs minden összebújással egyre mélyebb és mélyebb lesz.
3. Nagyon komolyan veszi a kapcsolatait. Ha egyszer elkötelezte magát melletted, egész lényét a köztetek lévő egyezségnek szenteli.
4. A misztikus és titokzatos Skorpiót sohasem ismerheted ki teljesen, mindig tartogat valami meglepetést magáról.
5. Lételemük a szenvedély, és ez az énük egy sima vacsora elkészítésétől kezdve a politikán át, egészen a művészetekig megmutatkozik, de leginkább párkapcsolataiban jön felszínre.

Nyilas

1. Az optimista Nyilasok minden kapcsolatukhoz nyitottan és a legjobb szándékkal állnak hozzá.
2. Bárhogy is alakuljon viszonyotok, legyen a vége viharos szakítás, vagy veled akarja leélni élete hátralévő részét, abban biztos lehetsz, hogy egy Nyilas mindig őszinte lesz hozzád.
3. A Nyilasok rendkívül magabiztos egyéniségek, és akkor is teljes bizalmat szavaznak a kapcsolatotoknak, amikor éppen nem a legjobb időket élitek meg.
4. Javíthatatlan idealista, aki még akkor is a legjobbat látja benned, ha te magad épp egy csődtömegnek hiszed magad.
5. Energikus és tüzes természetüknek hála egy Nyilassal minden hancúrozás egy új kalandot ígér.

Bak

1. A Bak csak olyan lány mellett horgonyoz le, akivel komoly kapcsolatot szeretne, így ha téged választott párjául, biztos lehetsz benne, hogy rád is így tekint.
2. Ha már megtalált téged, nem fog más felé kacsingatni, számára csak te létezel.
3. Gyakorlatias érzékének köszönhetően rövid úton leegyszerűsít minden megoldhatatlannak tűnő helyzetet és problémát.
4. Rendkívül öntudatos, és a párnák közt is szereti átvenni az irányítást.
5. Bármilyen próbatétel elé állítson is az élet, legyen az egy különösen stresszes időszak a munkában, vagy épp csak egy rémálom, amiből felriadsz, biztos lehetsz benne, hogy erős és bátor Bakoddal az oldaladon mindent könnyebben vészelsz majd át.

Vízöntő

1. Ha egy Vízöntővel élsz együtt, az olyan, mintha a párod a legjobb barátod is lenne.
2. A Vízöntők az ideák világában élnek, és erről szívesen beszélnek is, így beszédtémából sohasem lesz vele hiány.
3. Lételemük az igazságosság, ezért kapcsolataikban is egyenrangú partnerségre törekszenek, amiben mindkét fél boldog és kiegyensúlyozott.
4. Ha egy Vízöntővel randizol, biztosra veheted, hogy szociális életed jelentősen felpezsdül. Rengeteg barátja van, akikkel mind szeretne téged megismertetni.
5. Leleményes és találékony természetűek, és szeretnek új dolgokat kipróbálni. Ennek te leginkább a hálóban látod majd hasznát.

Halak

1. A Halak romantikus és mélyen szxuális beállítottságú emberek, így a hancúr velük teljesen új szinteket nyithat meg előtted.
2. Megérzéseiknek és ösztöneiknek hála szinte előre érzi minden rezdülésed. Képes kitalálni a gondolataidat, de azt is gyorsan érzékeli, ha valami nem stimmel köztetek.
3. Előszeretettel fejezik ki szerelmüket és imádatukat versbe, és rímbe szedve.
4. Mivel nagyra értékelik az testi kötődéseket, mindent megtesznek kapcsolatukért, még attól sem riadnak vissza, hogy valami igazán nagy áldozatot hozzanak szívük választottjáért.
5. Javíthatatlan romantikusok, és gondoskodnak arról, hogy ez a kapcsolatotok minden apró mozdulatán érződjön.

betöltés...