Ezeket a lányokat folyton összekeverték, még a szüleik is. Az ikrek most sokalltak be, és új külsőre váltottak!

Bár mindenki azt hiszi, tökéletesen egyforma hármas ikreknek lenni igazi királyság, ez nem így van! Az emberek ugyanis nemcsak akkor tévesztik össze őket, amikor ők akarják, hanem folyamatosan. Képzeld csak el, milyen érzés lehet, amikor még a saját édesapád is a tesód nevén szólít. Tripla személyazonossági zűrzavar!

Amy, Laura és Jan a születése óta ebben a káoszban él. Amióta csak a világra jöttek, a lányokat folyton összekeverik egymással. A szüleik külön színekben öltöztették őket, hogy megkülönböztethessék őket egymástól, a legcikibb ebben pedig az, hogy már a lányok is a nevük helyett a piros-kék-sárga jelzőkkel emlegetik magukat.

27 évesen, ezek a nők végre megérdemlik, hogy önmaguk lehessenek, és hogy jól érezzék magukat a bőrükben! Nincs könnyű dolguk, hisz a külsejüket nézve nehéz nekik egyedinek lenni, főként hogy ugyanazt a frizurát, sminket és ruhákat viselik. A szakértőknek köszönhetően viszont ez sem lehetetlen. Amy, Laura és Jan szívvel-lélekkel várt a változásra. A végeredmény pedig… te sem fogsz hinni a szemednek!

Amikor Amy kilépett az „előtte” fotója mögül, a műsorvezető Rachael Raynek is leesett az álla. A testvérei sorra követték őt, a közönség pedig szó szerint besokkolt. Ugyanazok a stylistok dolgoztak rajtuk, mint akik a Kardashian nővérekből faragtak sztárokat. Szóval, így már érthető az átalakulás. Az ikrek pedig még sosem voltak gyönyörűbbek!

betöltés...