15 nyomós ok, miért ne rendelj az internetről estélyi ruhát

Hiába olcsó a neten rendelni, a kézhez kapott termékben könnyen hatalmasat csalódhatunk.

Egyre többen ismerik fel, hogy az interneten a bolti ár töredékéért vásárolhatunk ruhákat, sokan pedig gondolkodás nélkül csapnak le egy-egy leárazott termékre. Pedig nem árt néha átgondolni, miért is annyira olcsó az az estélyi. Legtöbbször például azért, mert a kipostázott termék köszönőviszonyban sincs azzal, amit a weboldalon láthattunk.

Lehet, hogy a színe más, van hogy a mérete nem stimmel, de az is előfordulhat, hogy egy silány másolatról van szó csupán, amiért utólag még a leárazott árat is soknak tartjuk majd. Pláne, hogy az is nagyon relatív, hogy ki mit tart “olcsónak”:

A legjobb barátom 440 fontért (~160 ezer forintért) vásárolt egy BORZALMAS ruhát a barátnője esküvőjére, és még mindig nem utalták vissza a pénzét – csupán egy 15 fontos (~5000 forintos) ajándékkupont ajánlottak fel cserébe”

– nyilatkozta egy dühös vásárló.

A Daily Mail és a Knock Off Nightmares összeállításában a legdurvább netes átveréseket láthatjátok. Ezeket az estélyiket és esküvői ruhákat látva kétszer is meg fogjátok gondolni, mikor rendeltek legközelebb az internetről…

.

.

.


betöltés...